Oliva's - Bakmat - Patisseriemat - Grillmat - Bakset van 3: Bakmat, deegschraper & deegroller - Bruin

4671122
27.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Bakmat - Patisseriemat - Grillmat - Bakset van 3: Bakmat, deegschraper & deegroller - Bruin
27.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de mogelijkheden van bakken met de Oliva's Bakset, een complete set die essentieel is voor elke thuisbakker. Deze set bevat een siliconen bakmat / patisseriemat van 40x60 cm, een deegschraper en een deegroller, waardoor je direct aan de slag kunt met het bereiden van heerlijke baksels.


Multifunctionele bakmat
De siliconen bakmat met de afmeting 40x60 cm is een veelzijdig en duurzaam alternatief voor traditioneel bakpapier. De bakmat is hittebestendig tot 230 graden. Met maataanduidingen rondom en 9 verschillende maten rondjes in het midden, kun je nauwkeurig de afmetingen van je baksels bepalen. Deze maataanduidingen maken het gemakkelijk om perfect ronde broden, taarten en andere gebakken lekkernijen te creëren. Bovendien dient de bakmat ook als antislip werkoppervlak voor bijvoorbeeld het uitrollen van deeg.


Deegschraper & Deegroller
De deegschraper in de set is voorzien van meeteenheden, waardoor je gemakkelijk deeg kunt portioneren en afmeten voor je recepten. Met zijn veelzijdigheid helpt de deegschraper je om nauwkeurig te werken en perfect gevormde baksels te maken. De deegroller is een onmisbaar gereedschap voor het gelijkmatig uitrollen van deeg voor taarten, quiches en meer. Met zijn stevige constructie en comfortabele handgrepen biedt de deegroller maximale controle en precisie tijdens het bakproces.


Duurzaam en gemakkelijk te reinigen Alle onderdelen van de Oliva's bakset zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn vaatwasserbestendig voor een eenvoudige en snelle reiniging na gebruik. Dit zorgt voor een langdurige en duurzame bakervaring, waarbij je keer op keer kunt genieten van perfecte resultaten. Met deze bruine bakset heb je alles wat je nodig hebt om moeiteloos heerlijke quiches, taarten, broden en meer te bakken. Ontdek het gemak en de veelzijdigheid van deze complete bakset en laat je creativiteit de vrije loop in de keuken.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • EAN: 8720726275675
  • Aantal stuks in verpakking: 3
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Siliconen
  • Afmeting (cm): 40x60 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten