Oliva's - Bakken - Bakvorm set - 9x taart/cakevorm, ovenhandschoen en 4x bakgerei met o.a. spatel & garde - 14 delig

4671119
49.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Bakken - Bakvorm set - 9x taart/cakevorm, ovenhandschoen en 4x bakgerei met o.a. spatel & garde - 14 delig
49.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met de Oliva's Complete Bakset heb je alles wat je nodig hebt om je bakavonturen naar een hoger niveau te tillen. Deze uitgebreide 14-delige set biedt een scala aan bakvormen en bakgerei, zodat je moeiteloos de lekkerste taarten, scones, muffins, en broden kunt bakken, allemaal in de comfort van je eigen keuken.


Volledige set voor diverse bakcreaties Deze bakset bevat een assortiment bakvormen, waaronder een cakevorm, een ronde taartvorm en een vierkante taartvorm, samen met 6 muffin/scone vormpjes. Ook worden essentiële bakgerei meegeleverd, zoals een ovenhandschoen, een bakkwast, een garde, een spatel en een keukentang. Met deze set ben je volledig uitgerust voor al je bakbehoeften.


Kwaliteit
De bakvormen zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen, wat betekent dat ze hittebestendig zijn tot 230 graden Celsius, geschikt zijn voor de vriezer en de magnetron, en vaatwasserbestendig zijn. Dankzij de anti-aanbaklaag functie van siliconen, glijden je baksels moeiteloos uit de vorm, waardoor ze perfect behouden blijven.


Stijlvol
De bakset heeft een eigentijds ontwerp in een verfijnde blauwgrijze kleur, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische aanvulling vormt op je keuken. De materialen zijn van uitstekende kwaliteit, waardoor duurzaamheid en betrouwbaarheid gegarandeerd zijn.


Inspiratie voor creativiteit
Met deze bakset nodigt Oliva's je uit om je bakfantasie de vrije loop te laten. Verwen jezelf en je dierbaren met zelfgemaakte lekkernijen, van klassieke taarten tot creatieve scones en heerlijk geurend brood. De mogelijkheden zijn eindeloos en het plezier van bakken is gegarandeerd! Maak van bakken een plezierige en bevredigende ervaring met de complete bakset met bakvormen en bakgerei!

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • EAN: 8720726275736

Beoordelingen

Gesponsorde producten