Oliva's - Badplank - Badplank voor in bad - Verstelbaar / Uitschuifbaar badrek - 55 - 79 cm - Zwart

4671131
26.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Badplank - Badplank voor in bad - Verstelbaar / Uitschuifbaar badrek - 55 - 79 cm - Zwart
26.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek het ultieme gemak en comfort tijdens je ontspanningsmomenten met de Oliva's zwarte badplank. Deze innovatieve badplank is ontworpen om jouw badervaring naar een hoger niveau te tillen, met een combinatie van functionaliteit en stijlvol design.


Design
Met zijn strakke en moderne ontwerp voegt de Oliva's badplank voor in bad een vleugje elegantie toe aan je badkamer. De diepe zwarte kleur straalt luxe uit, terwijl het geperforeerde middenstuk een eigentijds accent toevoegt.


Verstelbaar
De badplank heeft een standaardlengte van 55 cm en een breedte van 18 cm, waardoor hij perfect past op de meeste baden, inclusief kleinere baden zoals losse badkuipen. Dankzij het uitschuifbare ontwerp kun je de zijkanten uitrekken tot maximaal 79 cm, waardoor hij geschikt is voor vrijwel elk type bad.


Antislip
Aan de onderkant van de twee zijkanten is rubber aangebracht, waardoor de badplank stevig op zijn plaats blijft zonder te verschuiven. Dit zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid tijdens het gebruik.


Waterafvoerend middenstuk
Het geperforeerde middenstuk van de badplank zorgt ervoor dat water direct wegloopt, waardoor je badplank altijd droog en schoon blijft. Dit voorkomt ophoping van water en verlengt de levensduur van de plank.


Maak van je badtijd een moment van pure verwennerij met de verstelbare badplank van Oliva's. Geniet van het ultieme comfort en gemak terwijl je ontspant in je eigen badkamer.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • EAN: 8720726275606
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 55x18x5,2 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten