Oliva's - Badmat - Douchemat antislip - WC mat - 50x80 cm - Taupe

4672588
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Badmat - Douchemat antislip - WC mat - 50x80 cm - Taupe
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Transformeer je badkamer in een oase van rust en comfort met de Oliva's taupe badmat, een hoogpolige badmat die zowel elegantie als zachtheid toevoegt aan je interieur.


Tijdloze kleur
De taupe (beige) kleur van deze badmat straalt rust en sereniteit uit, waardoor een kalmerende sfeer in je badkamer wordt gecreëerd. Het neutrale ontwerp past perfect bij verschillende interieurstijlen. De badmat is ook verkrijgbaar in diepe grijze kleur.


Optimaal Comfort
Ervaar het ultieme comfort bij elke stap die je zet op deze zachte, hoogpolige badmat. Het luxueuze gevoel onder je voeten maakt je badkamerervaring compleet en laat je elke dag genieten van pure verwennerij.


Anti-slip en Duurzaam
Met zijn antislip achterkant blijft deze badmat stevig op zijn plaats liggen, waardoor je veiligheid wordt gegarandeerd na elke douche. Bovendien is de douchemat waterabsorberend, waardoor je vloer droog blijft en je voeten warm en droog blijven.


Onderhoud
Deze WC mat van 50x80 cm is eenvoudig te onderhouden. Je kunt hem moeiteloos wassen in de wasmachine op 30 graden. Om de kwaliteit van de mat te behouden, raden we aan om hem op te hangen om te drogen, in plaats van hem in de droger te stoppen.


Voeg een vleugje verfijning en tijdloze elegantie toe aan je badkamer met de Oliva's badmat. Transformeer je dagelijkse routine in een luxe ervaring met deze prachtige badmat.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • EAN: 8720726275576
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Taupe
  • Afmeting (cm): 80x50 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten