Oliva's - Badmat - Douchemat antislip - 50x80 cm - WC mat vis - Zalm roze

4672589
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Badmat - Douchemat antislip - 50x80 cm - WC mat vis - Zalm roze
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met de Oliva's zalmrode badmat, een verfijnde toevoeging aan je badkamer. Deze luxueuze badmat is ontworpen met aandacht voor detail, met een prachtige witte visafbeelding die een vleugje speelsheid toevoegt aan je ruimte.


Anti-slip
Gemaakt van hoogwaardig materiaal, deze badmat is zacht en hoogpolig, waardoor je een ongeëvenaard gevoel van comfort krijgt bij elke stap die je zet. Dankzij de antislip achterkant blijft de mat stevig op zijn plaats liggen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over uitglijden na een verfrissende douche.


Waterabsorberend
Deze badmat van 50x80 cm is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je badkamer, maar ook zeer functioneel. Het materiaal is waterabsorberend, waardoor je vloer droog blijft en je voeten warm en droog blijven. Bovendien is de badmat eenvoudig te onderhouden, want hij kan in de wasmachine worden gewassen op 30 graden. Voor de beste kwaliteit raden we aan om de mat op te hangen om te drogen in plaats van hem in de droger te stoppen.


Voeg een vleugje verfijning en comfort toe aan je badkamer met de Oliva's zalmrode badmat. Maak van je dagelijkse routine een luxe ervaring met deze prachtige badmat.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • EAN: 8720726275569
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Roze
  • Afmeting (cm): 80x50 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten