Oddballers (Code in Box) - Nintendo Switch

4107647
11.55
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Oddballers (Code in Box) - Nintendo Switch
11.55
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bereid je voor op een hilarisch en chaotisch avontuur met Oddballers voor Nintendo Switch!

Let op, alleen een downloadcode: deze game bevat geen cartridge. Internetverbinding vereist.

Oddballers: spelplezier voor iedereen

Oddballers is een unieke mix van competitieve en coöperatieve gameplay waarin niemand veilig is voor de doldwaze actie! De game is ontworpen om toegankelijk en leuk te zijn voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of iemand die af en toe speelt, Oddballers zorgt ervoor dat iedereen zich kan mengen in de chaos. Met eenvoudige, intuïtieve bedieningselementen en een scala aan minigames is deze game perfect voor elke gelegenheid!

Speel unieke en hilarische minigames

Duik in een wereld vol gekke minigames die je vaardigheden, strategie en vooral je lachspieren op de proef stellen. Van het ontwijken van gigantische sneeuwballen tot het strategisch plaatsen van explosieve kippen, Oddballers biedt een eindeloze variëteit aan uitdagingen. Elke minigame heeft zijn eigen regels en verrassingen, waardoor geen enkele speelronde hetzelfde is.

Speel met vrienden, lokaal of online

Oddballers biedt zowel lokale als online multiplayer-mogelijkheden, waardoor je altijd en overal kunt spelen met vrienden en familie. Nodig je vrienden uit voor een ouderwetse spelletjesavond in de woonkamer of daag tegenstanders van over de hele wereld uit in online wedstrijden. De game ondersteunt tot wel vier spelers tegelijk, voor maximale chaos en plezier.

Creëer je eigen unieke chaos

Maak de chaos nog leuker met volledig aanpasbare personages en omgevingen. Kies uit een breed scala aan outfits, accessoires en arena's om je eigen unieke stijl te creëren. Breng je persoonlijkheid naar voren terwijl je door de hilarische uitdagingen navigeert.

Ervaar eindeloos plezier

Met zijn diversiteit aan minigames, aanpasbare opties en constante verrassingen biedt Oddballers een hoge herhalingswaarde. Of je nu een paar minuten hebt of een hele avond, deze game blijft boeien en uitdagen, keer op keer.

Geschikt voor leeftijden vanaf 7 jaar.

Bekijk de gameplay trailer van Oddballers!

Productspecificaties

  • Merk: Ubisoft
  • Adviesleeftijd: vanaf 7 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Ubisoft
  • EAN: 3307216238690
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten