Nuby Floor Seat Baby Zitje - Kinderstoel - Kinderzetel - Baby Stoeltje - Zacht Foam - Blauw

4706054
23.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Merk-Discounter
4,3 Sterren
Nuby Floor Seat Baby Zitje - Kinderstoel - Kinderzetel - Baby Stoeltje - Zacht Foam - Blauw
23.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Als ouder wil je dat je baby op een veilige en comfortabele manier de wereld ontdekt. Met het Nuby Floor Seat Baby Zitje creëer je een fijne, ondersteunende plek waar je kleintje zelfstandig kan zitten zodra hij of zij het hoofdje kan optillen. Deze kinderstoel, gemaakt van zacht foam, biedt optimaal zitcomfort dankzij het ergonomische ontwerp. De kinderzetel is perfect voor nieuwsgierige baby's die graag rechtop willen zitten en geeft extra ondersteuning door zijn hoge rug. Geef je baby de kans om de wereld te verkennen met het veilige en comfortabele Nuby Baby Stoeltje.

Waarom je het schuimrubberen babyzitje moet hebben

  • Optimale ondersteuning voor baby’s vanaf 4 maanden met dit comfortabele baby stoeltje en extra hoge rugondersteuning
  • Ergonomisch ontwerp met diepe zitting voor extra veiligheid in deze kinderstoel.
  • Gemakkelijk schoon te maken dankzij de lederachtige buitenlaag van dit kinderzetel.
  • Ruimtebesparend en lichtgewicht, ideaal voor elke ruimte, inclusief de woonkamer, keuken, of kinderkamer.
  • Apart verkrijgbare tray voor extra speelplezier en functionaliteit.

Comfort en veiligheid in één

Het schuimrubberen babyzitje is speciaal ontworpen om je baby een veilige en comfortabele zitervaring te bieden. De diepe zitting en verhoogde openingen voor de beentjes zorgen ervoor dat je kleintje stevig en stabiel zit, zelfs als hij of zij beweegt. Dit baby stoeltje biedt optimale ondersteuning dankzij het hoogwaardige schuimrubber dat zich naar het lichaam van je baby vormt. Je kunt met een gerust hart je dagelijkse taken uitvoeren, terwijl je baby lekker om zich heen kijkt en ontdekt.

Gemakkelijk te reinigen voor drukke ouders

Ouders weten als geen ander hoe belangrijk het is om producten te hebben die gemakkelijk schoon te maken zijn. Deze Nuby kinderstoel heeft een leerachtige buitenlaag die je eenvoudig kunt afnemen met een vochtige doek. Morsen? Dat is geen probleem! Je baby kan altijd in een schoon babyzitje zitten.

Geschikt voor elke ruimte

Of je nu in de woonkamer, keuken of kinderkamer bent, de kinderzetel past perfect in elke ruimte. Het compacte en lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk om het baby stoeltje te verplaatsen, zodat je je kleintje altijd in de buurt hebt. Daarnaast bespaar je ruimte doordat het babyzitje gemakkelijk op te bergen is wanneer het niet in gebruik is. Zo heb je meer ruimte voor andere dingen, zonder concessies te doen aan de veiligheid en comfort van je baby.

Innovatief ontwerp voor actieve baby's

Het foam babyzitje is een plek waar je baby kan leren en groeien. Het innovatieve ontwerp van deze kinderstoel stimuleert de ontwikkeling van sterke rug- en nekspieren doordat je baby zelfstandig leert zitten. De verhoogde openingen voor de beentjes zorgen ervoor dat je kleintje vrij kan bewegen, waardoor de nieuwsgierigheid en betrokkenheid worden aangemoedigd. Het babyzitje biedt ook een veilige plek voor voedingen of om rustig een boekje te lezen met je baby.

Extra plezier met de apart verkrijgbare tray

Voor nog meer speelplezier kun je een tray apart aanschaffen die speciaal is ontworpen voor dit schuimrubberen baby stoeltje. Deze handige accessoire geeft je baby een eigen tafeltje om op te spelen en te eten. Ideaal voor kleine snacks of speelgoed, waardoor je kleintje langer in het babyzitje kan blijven zonder zich te vervelen. De tray is eenvoudig te bevestigen en weer te verwijderen, waardoor je flexibel bent in het gebruik.

Specificaties

  • Merk: Nuby
  • Materiaal: Hoogwaardig schuimrubber met leerachtige buitenlaag
  • Afmetingen: 24,5 cm x 36,8 cm
  • Leeftijd: Geschikt voor baby's vanaf 4 maanden
  • Gewicht: Lichtgewicht en eenvoudig te verplaatsen

Inhoud van de verpakking

  • 1 x schuimrubberen babyzitje.

Productspecificaties

  • Merk: Nuby
  • EAN: 8720618362124
  • Kleur: Blauw
  • Afmeting (cm): 36,8x24,5 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten