Norländer Lux Trolley - Antraciet - 37 liter

4665269
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Norlander Lux Trolly - 37 liter: Jouw Ultieme Reisgezel in Luxe Stijl

Ontmoet de Norlander Lux Trolly - een ultieme handbagage trolley die jouw reiservaring naar een hoger niveau tilt. Deze 37-liter trolley is niet zomaar een reisgenoot; het is een statement van luxe en elegantie, met een onderscheidende afwerking van de trolley behuizing die de aandacht trekt.

Robuust en Stijlvol Ontwerp

De Norlander Lux Trolly is vervaardigd van duurzaam polycarbonaat, waardoor het bestand is tegen de uitdagingen van het reizen. Met een elegante afwerking is deze trolley niet alleen functioneel, maar ook een modeaccessoire voor de moderne reiziger.

Handbagagevriendelijk Formaat

Met aangepaste afmetingen voor handbagage voldoet de Norlander Lux Trolly aan de eisen van de meeste vliegtuigmaatschappijen. Reis zonder zorgen en geniet van het gemak van soepel inchecken met je handbagage.

Handig in Gebruik

Het handvat aan de bovenzijde van de trolley maakt het moeiteloos om de trolley op te tillen wanneer nodig. Voor extra beveiliging tijdens het vervoeren in het bagageruim is een geïntegreerd TSA-cijferslot inbegrepen. Dit slot maakt het mogelijk voor de Amerikaanse douane om indien nodig de trolley zonder schade te openen.

Georganiseerde Binnenzijde

Binnenin de Norlander Lux Trolly ontdek je een keurig afgewerkte ruimte, opgedeeld in een hoofdcompartiment en een ritsvak. De dubbele gesp riemen in het hoofdcompartiment houden je kleding stevig op zijn plaats tijdens de reis. Het ritsvak biedt de perfecte plek voor kleinere accessoires, zodat je altijd georganiseerd op reis gaat.

Stille Soft Wielen

Navigeer geruisloos door luchthavens met de dubbele stille soft wielen van de Norlander Lux Trolly. Geniet van een soepele en stille reiservaring, waar je ook bent.

Kies voor stijl, functionaliteit en duurzaamheid met de Norlander Lux Trolly - jouw betrouwbare metgezel voor elke reis. Bestel vandaag nog en maak van je volgende reis een luxueuze ervaring!

 

Productspecificaties Materiaal & afmetingen Hardcase of softcase: Hardcase Formaat bagage: Handbagage Product breedte: 33 cm Product hoogte: 21 cm Productinformatie Koffersluiting: Ritssluiting Type slot: TSA cijferslot Type wielen: Zwenkwielen 360 graden Aantal wielen: 4 Waterbestendig: Nee Materiaal Materiaal: ABS Overige kenmerken Aantal vakken: 2 Product diepte: 18 cm Product gewicht: 2.50 kg Verpakking breedte: 33 cm Verpakking hoogte: 50 mm Verpakking lengte: 53 cm Volume in liters: 37 l Zitbare koffer: Nee EAN: 8720039675858

Productspecificaties

  • Merk: Norlander
  • EAN: 8720039675858
  • Aantal wielen: 4
  • Inhoud in liters: 37.0
  • Kleur: Zwart
Gesponsorde producten

Beoordelingen