Noma - Pressure Fit Traphek - Zwart - Metaal - 75-82 cm

4155209
39.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,3 Sterren
Noma - Pressure Fit Traphek - Zwart - Metaal - 75-82 cm
39.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bescherm je Kleintje met het Noma Easy Pressure Fit Traphek

Het Noma Easy Pressure Fit Traphek biedt een eenvoudige en effectieve manier om je kleintje te beschermen tegen potentieel gevaarlijke gebieden in huis. Met een verstelbare breedte van 75 tot 82 cm past dit hekje in de meeste standaarddeuropeningen en trappenhuizen, waardoor het een ideale keuze is voor ouders die op zoek zijn naar gemoedsrust en veiligheid.

Eenvoudig te Installeren en Gebruiken

Dit veiligheidshekje is ontworpen voor gebruiksgemak en vereist geen ingewikkelde montage of gereedschap. Dankzij het pressure-fit ontwerp kan het hekje eenvoudig worden bevestigd door de druksteunen aan te passen aan de gewenste breedte en vervolgens stevig tegen de muur of het deurkozijn te drukken. Hierdoor is het hekje snel en gemakkelijk te installeren, zonder dat er gaten hoeven te worden geboord.

Duurzaam en Veilig Ontwerp

Het Noma Easy Pressure Fit Traphek is gemaakt van hoogwaardig metaal en is ontworpen om langdurige bescherming te bieden voor je kleintje. Het stevige ontwerp zorgt ervoor dat het hekje bestand is tegen dagelijks gebruik en de druk die wordt uitgeoefend wanneer je kindje er tegenaan leunt of eraan trekt. Hierdoor kun je met een gerust hart je kleintje laten verkennen, wetende dat ze veilig zijn achter het hekje.

Handig en Veilig Sluitmechanisme

Het hekje is voorzien van een handig sluitmechanisme dat zowel volwassenen als kinderen veilig houdt. Met een eenvoudige druk op de knop kan het hekje met één hand worden geopend, waardoor ouders gemakkelijk toegang hebben tot de afgesloten ruimte terwijl ze hun handen vol hebben. Tegelijkertijd is het mechanisme zo ontworpen dat het voor kinderen moeilijk te openen is, waardoor ze veilig binnen de afgebakende ruimte blijven.

Stijlvol en Veelzijdig Ontwerp

Het Noma Easy Pressure Fit Traphek heeft een stijlvol en veelzijdig ontwerp dat naadloos past in elk interieur. De strakke lijnen en het witte metalen frame zorgen voor een moderne uitstraling die perfect samengaat met elke decoratiestijl. Of je nu een moderne loft of een klassiek huis hebt, dit hekje voegt een vleugje stijl toe aan elke ruimte terwijl het tegelijkertijd zorgt voor de veiligheid van je kleintje.

Belangrijkste Kenmerken:
  • Verstelbaar hekje van 75 tot 82 cm
  • Pressure-fit ontwerp voor eenvoudige installatie zonder boren
  • Gemaakt van hoogwaardig metaal voor duurzaamheid
  • Handig sluitmechanisme voor volwassenen en kinderen
  • Stijlvol ontwerp dat past bij elk interieur

Met het Noma Easy Pressure Fit Traphek kun je met een gerust hart je kleintje laten verkennen terwijl je tegelijkertijd de veiligheid in huis waarborgt.

.

Productspecificaties

  • Merk: Noma
  • EAN: 0743724394313
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten