Nobleza B4R42 - Koelmat voor honden en katten - Koeling kattenmand - Koeling hondenmand - 62x62 cm - Blauw

4670813
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Aigostar
4,5 Sterren
Nobleza B4R42 - Koelmat voor honden en katten - Koeling kattenmand - Koeling hondenmand - 62x62 cm - Blauw
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De automatische koelfunctie van deze hondenkoelmat wordt geactiveerd zodra uw hond gaat liggen, waardoor zijn lichaamstemperatuur snel met 5 tot 10 graden wordt verlaagd. Na slechts 15 minuten van de mat af, herstelt deze automatisch zijn koele aanraking. Zeg vaarwel tegen het gedoe van inpluggen of vullen met water. Geef uw harige vriend een verfrissende en ontspannende omgeving om te rusten tijdens hete zomerdagen!

Twee-in-één ontwerp

Wij bieden meer dan alleen een deken! De buitenring van het koelbed voor honden is gevuld met zacht katoen om de nek van uw huisdier te ondersteunen. De onderkant is een koelgel-pad gemaakt van vijflaags materiaal, met positioneringsringen en dubbel verzegelde randen om te voorkomen dat de gel verschuift of lekt. De verbeterde structuur verhoogt het slaapcomfort van uw geliefde huisdier aanzienlijk.

Veilig en niet-giftig

Het zelfkoelende hondenbed is gemaakt van materialen die geen irritatie veroorzaken bij huisdieren of mensen. De koelgel binnenin helpt niet alleen om een comfortabele temperatuur voor uw hond te behouden, maar helpt ook bij het verlichten van gewrichtspijn. De buitenkant van verdikt Oxford doek heeft uitstekende waterdichte eigenschappen, slijtvastheid en is gemakkelijk schoon te maken, waardoor de huid van uw huisdier wordt beschermd tegen natte vloeren.

Opvouwbaar en draagbaar

Het is beschikbaar in de maten S (62CM) en M (72CM) voor kleine en middelgrote honden en katten. Er zijn ventilatiegaten aan de rand van het bed voor gemakkelijk vouwen en comprimeren. Klop het een paar keer en laat het even rusten om zijn sponsachtigheid terug te krijgen. De charmante golfprint zal ervoor zorgen dat uw harige vriend zich altijd en overal voelt alsof hij op een koel strand ligt.

Tips

Voorkom dat uw huisdier de mat scheurt of kauwt. Veeg schoon met een zachte vochtige doek en laat aan de lucht drogen. Vermijd wassen met water. Laat de hitte uw harige vriend niet bereiken - geef hem comfort en ontspanning met onze zelfkoelende mat!

Productspecificaties

  • Merk: Nobleza
  • EAN: 8719138202997
  • Geschikt voor type huisdier: Hond
  • Waterbestendig: Ja
  • Vorm: Rond
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Polyester
  • Afmeting (cm): 62 (Ø)
  • Diameter (cm): 62.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten