NIVADA Portable Mini Airco Inclusief Afstandsbediening - Luchtkoeler - Tafelventilator

4666256
49.00
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
NIVADA Portable Mini Airco Inclusief Afstandsbediening - Luchtkoeler - Tafelventilator
49.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Krachtige en Draagbare Aircooler van NIVADA: Verkoeling waar je ook bent!


Ontdek de ultieme verkoelingsoplossing met onze krachtige en draagbare aircooler. Of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent, deze aircooler biedt verfrissing en comfort waar je het nodig hebt. Met zijn compacte formaat en indrukwekkende koelcapaciteit is deze aircooler perfect voor gebruik in ruimtes tot 25m³.


Met de drie verschillende standen kun je de luchtstroom aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verkoeling of een krachtige bries, deze aircooler heeft de juiste instelling voor elke situatie. Daarnaast beschikt hij over een handige vriezingsfunctie, waarmee je de luchtstroom nog kouder kunt maken voor snelle verlichting op warme dagen.

De draagbaarheid van deze aircooler maakt hem extra handig. Hij is ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden verplaatst, zodat je hem overal kunt gebruiken waar verkoeling gewenst is. Dankzij het compacte ontwerp past hij moeiteloos op elke plek, van je nachtkastje tot je bureau. Het lichte gewicht en het handige handvat maken het eenvoudig om hem met je mee te nemen naar andere kamers of zelfs naar buiten.


Deze aircooler is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met zijn intuïtieve bedieningspaneel kun je eenvoudig de gewenste instellingen selecteren. Of je nu de ventilatorsnelheid wilt aanpassen, de vriezingsfunctie wilt inschakelen of de timer wilt instellen, het is allemaal binnen handbereik. Bovendien wordt de aircooler geleverd met een handige afstandsbediening, zodat je hem comfortabel kunt bedienen vanaf elke plek in de kamer.


Deze aircooler is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn moderne bolvormige ontwerp voegt hij een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Bovendien beschikt hij over een veelkleurige LED-verlichting, waarmee je de sfeer kunt aanpassen aan je stemming. Of je nu kiest voor een rustgevende blauwe gloed of een levendige kleur voor een feestelijke ambiance, de keuze is aan jou.

Naast zijn koelvermogen is deze aircooler ook energiezuinig. Met een laag energieverbruik zorgt hij voor een efficiënte verkoeling zonder hoge elektriciteitskosten. Daarnaast maakt hij gebruik van een milieuvriendelijk koelsysteem dat werkt met waterreservoirs, waardoor je een duurzame keuze maakt voor het milieu.


Kortom, de krachtige en draagbare aircooler is de ideale oplossing voor verkoeling, waar je ook bent. Met zijn compacte formaat, indrukwekkende koelcapaciteit en gebruiksgemak is hij perfect geschikt voor thuisgebruik, op kantoor of zelfs voor onderweg!

Productspecificaties

  • Merk: NIVADA
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 5404037400140
  • Digitaal display: Ja
  • Afstandsbediening: Ja
  • Inhoud waterreservoir (liter): 45
  • Geluidsniveau (db): 50
  • Tijdklok (timer): Ja
  • Waterniveau indicator: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 15x22 (BxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 400.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten