NIVADA Elektrische Warmtekussen - 30x38 cm - 3 Warmtestanden met Timer - Heating Pillow

4671102
34.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
NIVADA Elektrische Warmtekussen - 30x38 cm - 3 Warmtestanden met Timer - Heating Pillow
34.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het NIVADA Elektrische Warmtekussen is een doordachte combinatie van comfort en geavanceerde functies, ontworpen om een ongeëvenaarde warmte-ervaring te bieden. Met drie instelbare warmtestanden biedt dit kussen een gepersonaliseerde benadering van warmte, zodat u de perfecte temperatuur (max temperatuur 30 graden) kunt kiezen die aansluit bij uw behoeften en voorkeuren.


Een opvallende eigenschap van dit warmtekussen is de ingebouwde timerfunctie, waarmee u de duur van de warmte-instellingen kunt regelen. Deze intelligente timer maakt het mogelijk om het kussen na een vooraf ingestelde tijd automatisch uit te schakelen. Deze functie is niet alleen handig voor het besparen van energie, maar ook voor gemoedsrust. U kunt zich volledig ontspannen, wetende dat het warmtekussen automatisch wordt uitgeschakeld, zelfs als u per ongeluk vergeet het handmatig te doen.

De veelzijdigheid van het NIVADA warmtekussen maakt het ideaal voor verschillende toepassingen. Of u nu thuis bent en behoefte hebt aan ontspanning na een lange dag of op zoek bent naar verlichting van spierspanning, dit warmtekussen past zich moeiteloos aan uw behoeften aan. De combinatie van warmte-instellingen en de timerfunctie biedt een geavanceerde en aanpasbare ervaring die verder gaat dan conventionele warmtekussens op de markt.


De constructie van het NIVADA warmtekussen is zorgvuldig ontworpen met het oog op duurzaamheid en veiligheid. Hoogwaardige materialen zorgen voor een comfortabele en zachte aanraking, terwijl de geavanceerde technologieën de veiligheid van het gebruik waarborgen. Het kussen is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, met intuïtieve bedieningselementen die gemakkelijk toegankelijk zijn.


Kortom, het NIVADA Elektrische Warmtekussen is niet zomaar een warmtebron, maar een geavanceerd en veelzijdig apparaat dat is ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van gebruikers te voldoen. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van spierspanning of gewoon het genieten van een comfortabele warmte-ervaring, dit warmtekussen biedt de perfecte balans van functionaliteit en gemak. Met zijn innovatieve functies streeft het ernaar om de normen van warmtecomfort te verhogen en een ongeëvenaarde dienstverlening te bieden aan gebruikers in heel Europa.

Productspecificaties

  • Merk: NIVADA
  • EAN: 5404037400362
  • Afstandsbediening: Ja
  • Aantal standen: 3
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Fleece
  • Afmeting (cm): 30x13 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten