New Tales from the Borderlands Deluxe Edition - Nintendo Switch

3959072
23.21
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
New Tales from the Borderlands Deluxe Edition - Nintendo Switch
23.21
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Duik in de chaotische wereld van Borderlands met New Tales from the Borderlands Deluxe Edition voor Nintendo Switch!

New Tales from the Borderlands Deluxe Edition voor Nintendo Switch bevat:
- Volledige game
New Tales from the Borderlands
-
Volledige game Tales from the Borderlands

Twee avonturen in één bundel

Ervaar de volledige saga met New Tales from the Borderlands Deluxe Edition, een bundel die zowel de originele Tales from the Borderlands als het vervolg, New Tales from the Borderlands, bevat. Ontwikkeld door Gearbox Software, neemt deze editie je mee op een avontuur vol humor, actie en meeslepende verhalen in de iconische wereld van Borderlands!

Tales from the Borderlands

Beleef het originele avontuur met Rhys en Fiona, twee onwaarschijnlijke helden die verstrikt raken in een verhaal vol bedrog, misdaad en chaos. Volg hun reis door de gevaarlijke wereld van Pandora, terwijl ze proberen een verloren kas en haar geheimen te vinden.

New Tales from the Borderlands

Stap in de schoenen van drie nieuwe helden – Anu, Octavio en Fran – terwijl ze proberen te overleven in de straten van Promethea. Hun zoektocht naar rijkdom en roem wordt gevuld met onverwachte wendingen, hilarische momenten en emotionele diepgang. Elke beslissing die je neemt beïnvloedt het verloop van hun verhaal, waardoor elke speelervaring uniek is.

Ontdek een meeslepende verhalende ervaring

Beide games bieden een interactieve verhalende ervaring waarin jouw keuzes de uitkomst bepalen. Neem beslissingen, los puzzels op en beleef intense actiescènes die je op het puntje van je stoel houden. Elke keuze heeft consequenties, wat zorgt voor een dynamisch en meeslepend avontuur.

Iconische Borderlands humor

Geniet van de kenmerkende Borderlands humor die fans over de hele wereld hebben leren kennen en liefhebben. De scherpe dialogen, excentrieke personages en bizarre situaties zorgen voor een constante stroom van entertainment en verrassingen.

Speel in jouw tempo

Met de episodische opzet van beide games kun je het verhaal in je eigen tempo beleven. Speel een episode wanneer je maar wilt en ontdek stukje bij beetje de diepgaande verhaallijnen en karakterontwikkelingen.

Perfect voor fans en nieuwkomers

Of je nu een doorgewinterde Borderlands-veteraan bent of nieuw bent in het universum, New Tales from the Borderlands Deluxe Edition is een toegankelijke game voor iedereen. De bundel staat op zichzelf, waardoor je direct kunt genieten van het avontuur zonder voorkennis van eerdere spellen in de serie.

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk gameplay van New Tales from the Borderlands!

Productspecificaties

  • Merk: Take-Two Interactive
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Take-Two Interactive
  • EAN: 5026555070454
  • Genre games: Actie
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten