Munchkin Verlengstuk 7cm

4607755
15.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Munchkin Verlengstuk 7cm
15.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Verleng de Veiligheid van Je Klemhek met Munchkin: Een Overzicht van het 7cm Verlengstuk

Klemhekken zijn essentieel om de nieuwsgierigheid van je kleintje te beteugelen en ze veilig te houden in huis. Maar soms zijn standaardafmetingen niet voldoende om alle openingen te dekken. Gelukkig biedt Munchkin een handige oplossing met hun 7cm Verlengstuk voor Klemhekken. Laten we eens kijken naar de kenmerken en voordelen van deze handige toevoeging.

Flexibele Veiligheid

Met het 7cm Verlengstuk van Munchkin hoef je je geen zorgen te maken over openingen die net te breed zijn voor je klemhek. Dit verlengstuk biedt de flexibiliteit om je bestaande klemhek uit te breiden, waardoor het perfect past voor diverse openingen in je huis.

Eenvoudige Installatie

Het verlengstuk is ontworpen voor een probleemloze installatie. Met de meegeleverde instructies en het gereedschap kan zelfs de minder ervaren klusser het verlengstuk snel en gemakkelijk bevestigen aan het klemhek. Geen gedoe meer met complexe installatieprocessen!

Duurzaam en Veilig Ontwerp

Net als alle producten van Munchkin is ook het 7cm Verlengstuk ontworpen met de veiligheid van je kinderen in gedachten. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met zorgvuldige aandacht voor detail, biedt dit verlengstuk een betrouwbare en duurzame oplossing om je huis kindveilig te maken.

Compatibiliteit met Munchkin Klemhekken

Dit verlengstuk is speciaal ontworpen om perfect te passen bij Munchkin klemhekken, waardoor je een naadloze uitbreiding kunt creëren die er niet alleen goed uitziet, maar ook volledig functioneel is. Het is de ideale aanvulling op je bestaande klemhek en zorgt voor extra gemoedsrust.

Verleng de Veiligheid in Stijl

Met het Munchkin 7cm Verlengstuk hoef je geen compromissen te sluiten op het gebied van veiligheid of stijl. Het strakke en moderne ontwerp past perfect bij je Munchkin klemhek en zorgt ervoor dat je huis er nog steeds geweldig uitziet terwijl het veilig blijft voor je kleintje.

 

.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • EAN: 5019090445115

Beoordelingen

Gesponsorde producten