Munchkin Soft Spot Cushioned Bath Mat - Badmat

4607744
18.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Munchkin Soft Spot Cushioned Bath Mat - Badmat
18.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak Badtijd Veilig en Comfortabel met de Munchkin Soft Spot Cushioned Badmat voor Kinderen

Geef je kleintje een veilige en comfortabele badervaring met de Munchkin Soft Spot Cushioned Badmat. Deze badmat voor kinderen is ontworpen met het comfort en de veiligheid van je kindje in gedachten, waardoor badtijd een plezierige en zorgeloze ervaring wordt.

Zachte en Antislip Badmat

De Soft Spot Cushioned Badmat is voorzien van een zacht oppervlak dat comfortabel aanvoelt voor de gevoelige huid van je kindje. Tegelijkertijd biedt het een uitstekende antislip grip, waardoor je kleintje veilig kan spelen en bewegen in bad zonder uit te glijden.

Duurzaam en Gemakkelijk Schoon te Maken

De badmat is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal dat bestand is tegen langdurig gebruik. Dankzij het waterdichte ontwerp is de mat ook gemakkelijk schoon te maken met water en zeep, waardoor je kleintje altijd kan genieten van een schone en frisse badervaring.

Universele Pasvorm en Stijlvol Ontwerp

Met zijn universele maat past de Soft Spot Cushioned Badmat in de meeste badkuipen en douches. Het stijlvolle en moderne ontwerp voegt ook een vleugje elegantie toe aan je badkamer, waardoor het zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Ideaal Voor Baby's en Peuters

Deze badmat is ideaal voor zowel baby's als peuters en biedt een comfortabele en veilige ondergrond voor hen om te spelen en te ontspannen tijdens het badderen. Het zachte oppervlak en de antislip grip zorgen ervoor dat ze zich vrij en zelfverzekerd kunnen bewegen in bad.

Belangrijkste Kenmerken:
  • Zachte en comfortabele badmat voor baby's en peuters
  • Uitstekende antislip grip voor extra veiligheid
  • Duurzaam materiaal en gemakkelijk schoon te maken
  • Universele pasvorm voor de meeste badkuipen en douches

Maak badtijd veilig en comfortabel met de Munchkin Soft Spot Cushioned Badmat. Deze badmat biedt de perfecte combinatie van comfort, veiligheid en stijl, waardoor het een essentiële toevoeging is aan elke badkamer met jonge kinderen.

.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • EAN: 5019090517034
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten