Munchkin Designer Easy Close - Klemhek - Traphek met Klembevestiging

4621252
49.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,5 Sterren
Munchkin Designer Easy Close - Klemhek - Traphek met Klembevestiging
49.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek het Munchkin Veiligheidshek met Drukbevestiging - Veiligheid Zonder Boren

Met het Munchkin Veiligheidshek met Drukbevestiging creëer je eenvoudig een veilige omgeving voor je kinderen, zonder dat je gaten hoeft te boren in je muren of deurposten. Dit veiligheidshek is ontworpen om snel en gemakkelijk te worden geïnstalleerd, waardoor het ideaal is voor gebruik in verschillende ruimtes in huis.

Eenvoudige Drukbevestiging

Dit veiligheidshek maakt gebruik van drukbevestigingstechnologie, wat betekent dat het stevig op zijn plaats wordt gehouden door de druk die wordt uitgeoefend tegen de muren of deurposten. Hierdoor kan het veiligheidshek snel worden geïnstalleerd en verwijderd zonder gereedschap, waardoor het ideaal is voor tijdelijk gebruik of huurwoningen.

Veilige Barrière

Het Munchkin Veiligheidshek met Drukbevestiging creëert een stevige barrière om te voorkomen dat kinderen toegang krijgen tot gevaarlijke gebieden in huis, zoals trappen, deuren of andere ruimtes waar ze niet mogen komen. Dit geeft ouders gemoedsrust en zorgt ervoor dat kinderen veilig kunnen verkennen en spelen.

Verstelbaar en Veelzijdig

Dit veiligheidshek is verstelbaar en past zich aan verschillende openingen aan, waardoor het geschikt is voor de meeste standaard deuropeningen en trappen. Met de bijgeleverde verlengstukken kan het veiligheidshek worden aangepast aan openingen van verschillende breedtes, zodat het perfect past bij de behoeften van jouw huis.

Gemakkelijk te Openen

Hoewel dit veiligheidshek stevig en veilig is, is het ook gemakkelijk te openen voor volwassenen. De vergrendelingsmechanismen zijn ontworpen om kindveilig te zijn, maar kunnen eenvoudig worden geopend met één hand, waardoor ouders gemakkelijk toegang hebben tot afgesloten gebieden wanneer dat nodig is.

Stijlvol en Duurzaam Ontwerp

Naast zijn functionaliteit heeft het Munchkin Veiligheidshek met Drukbevestiging ook een stijlvol ontwerp dat past bij elk interieur. Gemaakt van duurzame materialen, is dit veiligheidshek ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik.

Belangrijkste Kenmerken:
  • Eenvoudige drukbevestiging zonder boren
  • Creëert een veilige barrière voor kinderen
  • Verstelbaar en veelzijdig ontwerp
  • Gemakkelijk te openen voor volwassenen
  • Stijlvol en duurzaam materiaal

Met het Munchkin Veiligheidshek met Drukbevestiging zorg je voor een veilige omgeving voor je kinderen zonder concessies te doen aan stijl of gemak.

.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • EAN: 5019090114448
  • Type traphekbevestiging: Klembevestiging
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten