Munchkin ColorMix Lab - Bad Trechter met Bruistabletten

4621230
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Munchkin ColorMix Lab - Bad Trechter met Bruistabletten
24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Houd Badtijd Spannend met Munchkin ColorMix Lab Bad Speelgoed - Inclusief Bad Trechter met Bruistabletten

Ontdek een wereld van badtijdplezier met het Munchkin ColorMix Lab Bad Bad trechter met bruistabletten. Dit speelse badspeeltje, geschikt voor zowel jongens als meisjes, is ontworpen om de zintuigen van je kleintje te stimuleren en badtijd tot een avontuur te maken.

Speelplezier in het Bad

Laat je kleintje genieten van kleurrijk en bruisend plezier met het ColorMix Lab. De set wordt geleverd met een leuke trechter en 12 bruistabletten in verschillende tinten. Laat je kind de tabletten in het water laten vallen en kijk hoe het badwater verandert in een kleurrijk en bruisend schouwspel.

Educatief Entertainment

Het ColorMix Lab is niet alleen leuk, maar ook educatief. Terwijl de tabletten oplossen, kan je kleintje kleuren herkennen en ontdekken hoe primaire kleuren zich vermengen om nieuwe tinten te creëren. Het is een interactieve manier om leerzaam entertainment toe te voegen aan de dagelijkse badroutine.

Veilig en Gemakkelijk te Gebruiken

De bruistabletten zijn veilig voor kinderen en lossen volledig op in water. Het speelgoed is ontworpen met de kleine handjes in gedachten en is gemakkelijk vast te houden. Maak van elke badtijd een feest en stimuleer de creativiteit van je kind met het Munchkin ColorMix Lab Bad Speelgoed.

Stimuleer de Creativiteit

Met het ColorMix Lab Bad Speelgoed kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten terwijl ze experimenteren met kleuren en texturen. Laat ze hun eigen badkunstwerken maken en moedig creativiteit aan door middel van spel en ontdekking.

Ideaal voor Zintuiglijke Ontwikkeling

Naast het bieden van plezier, draagt het ColorMix Lab ook bij aan de zintuiglijke ontwikkeling van kinderen. Terwijl ze de verschillende kleuren zien, horen ze het opwindende geluid van bruisend water en voelen ze de textuur van de bruisende tabletten, wat allemaal bijdraagt aan een rijke sensorische ervaring.

Belangrijkste Kenmerken:
  • Kleurrijk en bruisend badspeelgoed
  • Inclusief trechter en 12 bruistabletten
  • Educatief en interactief
  • Veilig en gemakkelijk vast te houden
.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 5019090125581
  • Type badspeelgoed: Spel
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten