Munchkin Brica Stretch To Fit Sunshade - Uitrekbaar Zonnescherm

4607769
17.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Munchkin Brica Stretch To Fit Sunshade - Uitrekbaar Zonnescherm
17.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek het Munchkin Stretch-to-Fit Uitrekbaar Zonnescherm - Optimale Bescherming tegen Zonnestralen tijdens Autoritten

Het Munchkin Stretch-to-Fit Uitrekbaar Zonnescherm is de perfecte oplossing om je kleintjes te beschermen tegen fel zonlicht en schadelijke UV-stralen tijdens autoritten. Met zijn unieke uitrekbaar ontwerp past dit zonnescherm op vrijwel elk autoruit, waardoor het een essentiële accessoire is voor gezinnen onderweg.

Eenvoudige Installatie en Gebruik

Dit zonnescherm is ontworpen voor een moeiteloze installatie en gebruiksgemak. Dankzij het stretch-to-fit ontwerp past het scherm op de meeste autoruiten en kan het snel worden bevestigd zonder gedoe met zuignappen of clips.

Optimale Bescherming tegen Zonlicht

Het Munchkin Stretch-to-Fit Zonnescherm is gemaakt van hoogwaardig materiaal met een speciale UV-beschermende coating. Hierdoor blokkeert het effectief schadelijke UV-stralen en zorgt het voor een aangename rijervaring, zelfs op de zonnigste dagen.

Handige Bediening

Dit zonnescherm is voorzien van een handig oprolmechanisme waarmee je het scherm met één hand kunt bedienen. Hierdoor kun je eenvoudig de hoeveelheid zonlicht regelen die de auto binnenkomt, terwijl je onderweg bent.

Duurzaam en Veilig Ontwerp

Het Munchkin Stretch-to-Fit Zonnescherm is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen dagelijks gebruik en langdurige blootstelling aan de zon. Bovendien voldoet het aan strenge veiligheidsnormen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van autoritten met je kleintje.

Compact en Draagbaar

Dankzij zijn compacte formaat en lichte gewicht is dit zonnescherm gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Of je nu op een lange reis gaat of gewoon een korte rit maakt, dit zonnescherm biedt altijd de nodige bescherming tegen de zon.

Belangrijkste Kenmerken:
  • Eenvoudige installatie met stretch-to-fit ontwerp
  • Effectieve bescherming tegen UV-stralen en zonlicht
  • Handig oprolmechanisme voor eenvoudige bediening
  • Duurzaam en veilig ontwerp
  • Compact en draagbaar voor gebruiksgemak onderweg

Met het Munchkin Stretch-to-Fit Zonnescherm ben je altijd goed voorbereid op zonnige autoritten met je kleintje. Geniet van maximale bescherming en comfort tijdens elke rit, dankzij dit handige en betrouwbare zonnescherm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • EAN: 5019090125246

Beoordelingen

Gesponsorde producten