Munchkin - Opwindbaar badspeeltje in de vorm van een Pinguin

4621232
12.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,3 Sterren
Munchkin - Opwindbaar badspeeltje in de vorm van een Pinguin
12.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Houd Badtijd Leuk en Interactief met de Munchkin Swimming Penguin Opwindbaar Badspeeltje

Voeg wat plezier toe aan de badtijd met de Munchkin Swimming Penguin! Dit schattige opwindbaar badspeeltje in de vorm van een pinguïn is perfect voor kleine waterratten die graag spetteren en spelen tijdens het badderen. Laat je kleintje genieten van urenlang plezier in bad terwijl ze de pinguïn achtervolgen en kijken hoe hij vrolijk door het water zwemt. Het duurzame ontwerp zorgt ervoor dat het speeltje veilig is voor kinderen en geen scherpe randen of kleine onderdelen bevat. Voeg dit leuke en interactieve badspeeltje toe aan de badroutine van je kleintje voor een gegarandeerd badplezier!

Levendige Zwembewegingen

Dit opwindbaar badspeeltje in de vorm pinguïn heeft levendige zwembewegingen die kinderen zullen betoveren terwijl hij door het bad zwemt. Het zwemmen van de pinguïn voegt een speels element toe aan de badroutine en stimuleert de verbeeldingskracht van kinderen.

Eenvoudig op te Winden en Te Gebruiken

Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp is de Munchkin Swimming Penguin eenvoudig op te winden. Gewoon opwinden, loslaten en kijken hoe de pinguïn door het water zwemt. Dit maakt het een geweldig interactief speeltje voor kinderen van alle leeftijden.

Stimuleert Spel en Ontwikkeling

Naast het bieden van vermaak, stimuleert dit badspeelgoed ook de ontwikkeling van essentiële vaardigheden zoals hand-oog coördinatie en motorische vaardigheden. Kinderen zullen genieten van het observeren en volgen van de bewegingen van de pinguïn terwijl ze zich vermaken in bad.

Veilig en Duurzaam Ontwerp

De Munchkin Swimming Penguin is vervaardigd van hoogwaardig, duurzaam materiaal dat speciaal is ontworpen voor de veiligheid van kinderen. Met zijn gladde randen en afwezigheid van kleine onderdelen is dit badspeeltje perfect geschikt voor zelfs de jongste badliefhebbers, waardoor ze veilig en zonder zorgen kunnen genieten van hun badtijd.

Belangrijkste Kenmerken:
  • Opwindbaar pinguïnspeelgoed voor in bad
  • Levendige zwembewegingen voegen plezier toe aan badtijd
  • Eenvoudig op te winden en te gebruiken
  • Stimuleert spel en ontwikkeling van vaardigheden
  • Veilig en duurzaam ontwerp, geschikt voor kinderen van alle leeftijden
.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 5019090119726
  • Type badspeelgoed: Spel
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten