Munchkin - Kommetjes met Zuignap

4703626
14.49
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,3 Sterren
Munchkin - Kommetjes met Zuignap
14.49
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak Eten Leuk en Gemakkelijk met Munchkin Kommetjes met Zuignap!

Eten wordt niet alleen leuker, maar ook handiger voor jou en je kleintje met deze vrolijke set kommetjes van Munchkin! Met drie verschillende groottes en een grote zuignap aan de onderkant zijn deze kommetjes ontworpen om morsen te voorkomen en maaltijdtijd stressvrij te maken.

Voorkom Morsen met Grote Zuignap

Dankzij de grote zuignap aan de onderkant blijven de Munchkin kommetjes stevig op hun plaats, waardoor je kleintje ze niet per ongeluk kan omstoten. Dit zorgt voor minder rommel en meer plezier tijdens de maaltijd!

Praktisch en Veilig Ontwerp

De kommetjes zijn niet alleen functioneel, maar ook praktisch ontworpen. Ze zijn stapelbaar, waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn in de keukenkastjes. Bovendien zijn ze geschikt voor de vaatwasser, magnetron en vriezer, waardoor ze veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Gemaakt van BPA-vrij kunststof, zijn ze veilig voor je kindje en bieden ze gemoedsrust voor ouders.

Geschikt voor Kinderen vanaf 6 Maanden

Deze set van Munchkin kommetjes met zuignap wordt geleverd in een set van 3 stuks in vrolijke kleuren geel, groen en blauw. Ze zijn ideaal voor kindjes vanaf 6 maanden en zijn ontworpen om maaltijdtijd gezelliger en gemakkelijker te maken. Voeg ze toe aan je collectie baby-essentials en geniet van stressvrije maaltijden met je kleintje!

.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • Verpakkingsinhoud: 1x Munchkin - Kommetjes met Zuignap
  • EAN: 5019090110754
  • Kleur: Geel
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten