Motorola Edge 50 Ultra - 16GB/1TB - Forest Grey

4671714
909.00
Je kunt 181 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,5 Sterren
Motorola Edge 50 Ultra - 16GB/1TB - Forest Grey
909.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de kracht van innovatie met de Motorola Edge 50 Ultra. Deze smartphone combineert baanbrekende technologie met een elegant ontwerp, speciaal voor degenen die het beste eisen. Of je nu een enthousiaste fotograaf bent, een veeleisende gamer, of gewoon op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle smartphone, de Motorola Edge 50 Ultra biedt het allemaal.Hoogtepunten van de Motorola Edge 50 Ultra

Schitterend Display
Geniet van een adembenemende kijkervaring op het 6.7-inch FHD+ OLED scherm met een verversingssnelheid van 144Hz. Dit zorgt voor vloeiende beelden en heldere kleuren, perfect voor het streamen van video's en het spelen van games.

Krachtige Prestaties
Uitgerust met de nieuwste Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-processor en 16GB RAM, biedt de Edge 50 Ultra ongeëvenaarde snelheid en prestaties, zelfs bij intensief multitasken en zware applicaties.

Verbeterde Camera's
Leg elk moment haarscherp vast met de drievoudige camerasetup: een 200 MP hoofdcamera, een 50 MP ultragroothoeklens, en een 64MP telelens. Voor selfies is er een indrukwekkende 32 MP frontcamera, perfect voor kristalheldere zelfportretten en video-oproepen.

Duurzaam Ontwerp
De Edge 50 Ultra heeft een slank en stijlvol ontwerp, met een behuizing van hoogwaardig glas en metaal die zowel elegant als duurzaam is. Het toestel is IP68-gecertificeerd, waardoor het water- en stofbestendig is.

Langdurige Batterij
De 5000 mAh batterij zorgt ervoor dat je de hele dag door kunt gaan zonder je zorgen te maken over opladen. En als je toch moet bijladen, brengt de 125W TurboPower™-oplader je binnen enkele minuten weer op weg.

In de doos:

  • Smartphone
  • Oplader
  • Oplaadkabel
  • Hoesje
  • Handleiding
  • Simtool

Productspecificaties

  • Merk: Motorola
  • EAN: 0840023256011

Beoordelingen

Gesponsorde producten