MotoGP 20 (Code in Box) - Nintendo Switch

3958580
43.35
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
MotoGP 20 (Code in Box) - Nintendo Switch
43.35
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

In MotoGP 20 voor Nintendo Switch betreed je een officieel team en werk je samen met officiële coureurs op de weg naar glorie!

Let op: geen cartridge in de hoes, alleen een code om de game te kunnen downloaden.

Word de beste coureur

Ga de uitdaging aan om de beste coureur te worden! Werk samen met je team, upgrade je motor en neem deel aan seizoenen boordevol uitdagingen!

Ervaar realistische graphics

Met geavanceerde graphics en nauwkeurige fysica brengt MotoGP 20 de spanning en uitdaging van echte motorraces naar jouw scherm. Verfijn je rijvaardigheden met nieuwe gameplay-kenmerken zoals brandstofbeheer en bandenslijtage. Elk aspect van de race is ontworpen om jou uit te dagen en je strategisch inzicht te testen. Ervaar het gevoel van snelheid terwijl je elke bocht beheerst en elke seconde telt!

Verken legendarische circuits

Race op de meest iconische circuits ter wereld, met gedetailleerde omgevingen die de adrenaline van echte races oproepen. Elk circuit biedt unieke uitdagingen en beloningen voor degenen die durven te racen.

Creëer jouw eigen stijl

Gebruik verschillende grafische editors voor stickers, helm, racenummer en onderrugpatch om je stijl te creëren en je racemotor en rijpak aan te passen met een breed scala aan sponsorsets en livery blauwdrukken voor elke racemotor. Kies de beste match, kies kleuren en materialen en maak je klaar om in stijl te winnen!

Vecht voor de overwinning

Laat je emoties de vrije loop terwijl je vecht voor de overwinning in een dicht opeengepakte grid tegen renners zoals Mick Doohan, Wayne Rainey, Casey Stoner of Dani Pedrosa! Nieuwe historische uitdagingen en een vernieuwde spelmodus laten je de geschiedenis van de MotoGP herbeleven.

Ervaar real-time multiplayer actie

Ga de strijd aan met spelers over de hele wereld in online multiplayer races. Test je vaardigheden en bewijs dat jij de snelste bent op het circuit!

Ben je klaar om de beste te worden?

Ervaar de opwinding, de snelheid en de precisie van MotoGP 20. Klaar om je plaats in de geschiedenis van de motorsport te veroveren? Bestel vandaag nog en dompel jezelf onder in de ultieme motorrace-ervaring!

Geschikt voor leeftijden vanaf 3 jaar.

Bekijk gameplay van MotoGP 20!

Productspecificaties

  • Merk: Milestone
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Milestone
  • EAN: 8057168500820
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten