Microlife WS80-N personenweegschaal met BMI-index

4618648
44.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Microlife WS80-N personenweegschaal met BMI-index
44.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Microlife WS 80-N personenweegschaal is een uitgebreide lichaamsanalyse weegschaal. De weegschaal heeft een mooi strak en compact design en is eenvoudig in gebruik. Plaats de weegschaal op een vloer met een stevige ondergrond, stap op de weegschaal en hij begint vanzelf met meten. Als u klaar bent, schakelt de weegschaal zich vanzelf weer uit. De resultaten van de gewichtsmeting en de uitgebreide lichaamsanalyse kunt u aflezen op het display van de weegschaal.

De WS 80-N meet, met behulp van ITO elektroden, niet alleen uw gewicht, maar analyseert ook verschillende gegevens over de lichaamssamenstelling, zoals BMI (Body Mass Index), BMR (Basal Metabolic Rate), vetpercentage, spiermassa, vochtgehalte en botmassa. De resultaten kunt u vervolgens zien op het scherm van de weegschaal. De weegschaal is ook alleen te gebruiken als simpele weegschaal, die alleen het gewicht meet. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld zwanger bent of een pacemaker heeft en dergelijke.

Houd er rekening mee dat de waarden slechts een benadering zijn van de medisch werkelijke analysewaarden van uw lichaam. Alleen een medisch specialist kan met speciale medische apparatuur (bijvoorbeeld computertomografie) nauwkeurig het vetpercentage, lichaamsvocht, spiermassa en botmassa bepalen.

Let op: het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse kan gezondheidsrisico’s opleveren voor bepaalde personen, zoals zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur. Kijk voor gebruik in de handleiding voor alle veiligheidsvoorzorgen en of de weegschaal voor jou geschikt is.

Productspecificaties

  • Merk: Microlife
  • EAN: 4719003669058
  • Te bedienen via mobiele app: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten