Microlife BP B3 AFib bloeddrukmeter

4618645
79.95
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Microlife BP B3 AFib bloeddrukmeter
79.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Microlife BP B3 AFib is een uitstekende bloeddrukmeter van Microlife. De bloeddrukmeter komt uit de nieuwste B-serie en is van zeer hoge kwaliteit. De bloeddrukmeter bevat diverse technologische hoogstandjes zoals PAD-technologie (onregelmatige hartslag detectie) en MAM-technologie. Door gebruik te maken van de MAM-technologie wordt er een 3-voudige meting uitgevoerd waardoor de gemeten waarden accurater zijn. Tijdens het meten in de 3-voudige meting stand kan de bloeddrukmeter tevens boezemfibrilleren (AFib) detecteren.

Het display is groot en helder en toont duidelijk de meetresultaten. Daarnaast toont het display ook, onder andere, de datum en tijd, de hartslag, onregelmatige hartslag symbool en of de manchet correct is aangesloten. Tevens vindt u er een WHO-indicator. Door middel van kleuren wordt er aangetoond of er een hoge bloeddruk is.  Er is een éénknopsbediening waardoor er snel een accurate meting uitgevoerd worden. Dit kan een enkelvoudige of een 3-voudige meting zijn.

De bloeddrukmeter is klinisch gevalideerd conform de AAMI, BHS en ESH2002 protocollen. De bloeddrukmeter is niet alleen gevalideerd voor de algemene populatie, maar ook voor zwangere vrouwen met of zonder zwangerschapsvergiftiging, kinderen boven de 12 jaar, patiënten met diabetes, nierziekte en obesitas. Het wordt aangeraden om altijd met een klinisch gevalideerde bloeddrukmeter te meten.

Functies

De Microlife BP B3 bovenarm bloeddrukmeter kan gebruikt worden door één persoon. Deze persoon heeft 99 geheugenplaatsen tot zijn beschikking.

Op de Microlife BP B3 AFib bloeddrukmeter vindt u AFib-detectie. Deze technologie maakt het mogelijk om atriumfibriliatie of boezemfibrilleren in een vroeg stadium te ontdekken. Hierdoor kunt u het risico op een beroerte verminderen. AFib-detectie werkt automatisch bij een 3-voudige meting.

Met een 3-voudige meting worden er automatisch 3 metingen uitgevoerd. Tussen elke meting zit 15 seconden. Dat komt door de Microlife MAM-technologie.Na het meten wordt er een gemiddelde van de 3 metingen gemaakt. Blijkt één van de 3 metingen niet correct te zijn dan wordt er automatisch een 4de meting uitgevoerd. Hierdoor wordt er een gemiddelde bloeddrukwaarden getoond die zeer accuraat is.

Daarnaast vindt u op de bloeddrukmeter de Microlife PAD-technologie. Deze Pulse Arrythmia detection technologie kan een onregelmatige hartslag detecteren en weergeven op het display met een symbool.

Op de bloeddrukmeter vindt u de Microlife Gentle+ technologie. Deze technologie maakt het mogelijk dat de manchet nooit harder wordt opgepompt dan nodig is om een accurate meting te verkrijgen. De meting is hierdoor comfortabel. De meegeleverde manchet is een flexibel, soft, manchet. Deze heeft de maat medium / large. Dit is voor een bovenarm omtrek van 22 tot 42 centimeter. Dit manchet is wasbaar. U kunt de hoes afnemen en wassen.  Optioneel is het mogelijk een small (17 tot 22 centimeter) of extra large (32 tot 52 centimeter) manchet te bestellen.

De bloeddrukmeter werkt op basis van standaard alkaline AA-batterijen. Er kan ook gebruik gemaakt worden van oplaadbare batterijen. Met nieuwe batterijen kan de bloeddrukmeter ongeveer 920 keer meten.

Productspecificaties

  • Merk: Microlife
  • EAN: 4719003342234

Beoordelingen

Gesponsorde producten