Metaltex Ophangrek met 6 haken 37cm

4587199
16.35
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Metaltex Ophangrek met 6 haken 37cm
16.35
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Metaltex Ophangrek met 6 haken voor keukenhulpen

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische oplossing om je keukenhulpen op te bergen? Zoek niet verder! Het Metaltex ophangrek met 6 haken biedt dé perfecte oplossing voor jouw keuken. Dit rek houdt je keukenhulpen netjes op één plek, zodat je altijd snel en gemakkelijk toegang hebt tot alles wat je nodig hebt.

Stijlvol en duurzaam ontwerp

Het ophangrek is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (rvs) en heeft een prachtige zilverkleur. Dit zorgt niet alleen voor een chique uitstraling, maar ook voor een lange levensduur. Met een lengte van 37 cm biedt dit rek voldoende ruimte voor al je keukenhulpen. Dankzij het slanke ontwerp past het perfect in elke keuken, groot of klein. De 6 stevige haken houden je keukenhulpen veilig en overzichtelijk op hun plaats.

Eenvoudige installatie

Je installeert het Metaltex ophangrek in een handomdraai. Bevestig het eenvoudig aan de muur of een keukenkastje met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Geen gedoe meer met rommelige keukenlades of -kasten. Met dit ophangrek heb je snel en makkelijk toegang tot al je favoriete keukenhulpen.

Waarom kiezen voor het Metaltex ophangrek?

Je wilt natuurlijk een opgeruimde en georganiseerde keuken. Dit ophangrek helpt je daarbij. Het biedt een functionele en stijlvolle oplossing voor het opbergen van je keukenhulpen. Bovendien draag je bij aan een duurzaam huishouden door te kiezen voor een product van rvs, dat langdurig meegaat.

Productdetails
  • Merk: Metaltex
  • Kleur: zilver
  • Lengte: 37 cm
  • Materiaal: rvs

Productspecificaties

  • Merk: Metaltex
  • EAN: 8002522594991
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 37 (L)

Beoordelingen

Gesponsorde producten