Memphis / Rome teak 170 cm. - Natural Brown - verstelbare tuinset

4689849
1739.00
Je kunt 347 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Memphis / Rome teak 170 cm. - Natural Brown - verstelbare tuinset
1739.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Teakhouten tuinset met Memphis verstelbare tuinstoel en Rome tafel 

Ben jij op zoek naar een compacte tuinset met verstelbare stoelen? Dan hebben wij de juiste tuinset voor jou! De Rome tuintafel van Allure en onze Memphis tuinstoel hebben samen een robuuste maar verfijnde uitstraling. De teakhouten tafel combineert perfect bij het bruine wicker van de Memphis diningstoel. De Memphis tuinstoel heeft een verstelbare hoge rugleuning. Hierdoor kan je rechtop goed zitten voor het diner, daarna heerlijk uitbuiken in de relaxstand! Met een lengte van 170 cm. heb je genoeg ruimte voor 4 personen. Wanneer er onverwachts toch meer gasten aanschuiven kan je altijd nog 2 zitplaatsen creëren aan de kopse kanten! Je kunt deze tuinset eenvoudig online bestellen. 

Eigenschappen Materialen Memphis tuinstoel

De Memphis tuinstoel heeft een stevig frame van aluminium. Dit materiaal is licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Om dit frame is het kunststof vlechtwerk gevlochten, dit vlechtwerk is 5 mm halfrond en van uitstekende kwaliteit. De rugleuning van de tuinstoel is eenvoudig te verstellen met behulp van de drukknop aan de binnenzijde van de tuinstoel. De rugleuning is traploos te verstellen. Hierdoor is er altijd een perfecte stand voor iedereen!

Eigenschappen Rome teakhouten tuintafel

De Rome tuintafel van Allure bestaat volledig uit teakhout. Het hout voelt glad aan heeft een hoge vezeldichtheid, we noemen het hout ook wel hardhout. Een van de speciale eigenschappen van teakhout is dat het na verloop van tijd zal gaan vergrijzen en er barstjes in zullen komen. De kwaliteit wordt hierdoor niet aangetast. De tafel kan je vooral met een teakprotector behandelen om ervoor te zorgen dat de tafel zijn natuurlijke kleur behoudt. Een teak shield zorgt ervoor dat de tafel vocht- en waterafstotend wordt. Om de tafel zo lang mogelijk mooi te houden raden wij af om een afdekhoes te gebruiken. Wanneer de tafel wordt afgesloten, verliest de tafel de mogelijkheid om te ademen. Er bestaat dan de mogelijkheid dat er lelijke vlekken op de tafel ontstaan.

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090317986979
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 48.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten