Memphis/Allure Rome grey 170 cm. verstelbare tuinset - 5-delig

3721637
1659.00
Je kunt 331 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Memphis/Allure Rome grey 170 cm. verstelbare tuinset - 5-delig
1659.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Teakhouten tuinset met Memphis verstelbare tuinstoel en Rome tafel 

Wil jij graag een verstelbare tuinset met landelijke uitstraling in je tuin deze zomer? Dan is dit de juiste tuinset voor jou! De Rome tuintafel van Allure heeft een robuuste uitstraling. De combineert perfect met de landelijke uitstraling van de Memphis tuinstoel. De teakhouten tafel gaat perfect samen met het mooie wicker van de Memphis diningstoel. Door middel van een gasveer is de rugleuning traploos te verstellen. Hierdoor kan iedereen de juiste houding vinden! Zie jij jezelf al zitten? 

Eigenschappen Materialen Memphis tuinstoel

De Memphis tuinstoel heeft een frame van aluminium. Aluminium is licht van gewicht, kan niet roesten en is onderhoudsvrij. Om het frame heen is het kunststof wicker gevlochten. Dit wicker heeft een diameter van 5 mm. en is halfrond. Het gekozen vlechtwerk is van uitstekende kwaliteit! De rugleuning is traploos te verstellen door middel van een knop aan de binnenzijde van de stoel. Op deze manier vind iedereen een houding die prettig zit of ligt! Deze Memphis stoel wordt geleverd inclusief zit- en rugkussens. Hierdoor ben je verzekerd van optimaal zitcomfort!

Eigenschappen Rome teakhouten tuintafel

De hardhouten tuintafel Rome heeft een natuurlijke uitstraling. Dit komt doordat de tafel volledig uit teakhout vervaardigd is. Doordat het gebruikte hout een hardhout is, zal de tafel niet gaan splinteren. Wel zo fijn om onbezorgd te kunnen genieten! Teakhout heeft de eigenschap dat het na verloop van tijd nog gaat 'werken' door de verschillende weersinvloeden. De tafel zal hierdoor nog gaan vergrijzen en barstjes krijgen. Dit geeft de tafel een stoere look! Mocht je liever de originele kleur van de tafel willen behouden, dan kan je de tafel behandelen met een teak protector. Met een teak shield zorg je ervoor dat de tafel vuil- en waterafstotend wordt. Wij raden af om een teakhouten tafel af te dekken met een afdekhoes. Het is voor de tafel nodig om te kunnen 'ademen'. Wanneer dit niet meer mogelijk is, kan de tafel lelijke vlekken krijgen die je er niet meer uit krijgt. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090307459407
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 48.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten