Maytoni Outdoor - Landschapsverlichting Wall Street - Zwart

4712495
71.95
Je kunt 14 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hoyz
4,3 Sterren
Maytoni Outdoor - Landschapsverlichting Wall Street - Zwart
71.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wall Street Serie: Een reeks functionele lampen voor landschap- en architectuurverlichting. De behuizing is gemaakt van temperatuur- en corrosiebestendig aluminiumlegering en is geverfd met een zwarte poedercoating. De richting van de lichtstraal kan worden aangepast dankzij de draaibare kappen. Het wordt aanbevolen om Voltega lampen (art. 7060/7061) met een vermogen van 7W en een stralingshoek van 38° in de armaturen te gebruiken. Dimbare versies van de lampen zijn art. 7108/7109.Duurzame Constructie: Gemaakt met een robuust zwart aluminium frame, zorgt deze buitenverlichting voor langdurige duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden.
Veelzijdige Verlichting: Vereist 1 GU10 gloeilamp (niet inbegrepen) met een maximum van 50 watt, waardoor je de gloeilamp kunt kiezen die het beste past bij jouw stijl en verlichtingsvoorkeuren.
Ideale Afmetingen: Met een hoogte van 55 cm, lengte van 6,5 cm en breedte van 13,5 cm, is dit armatuur perfect voor het verlichten van tuinen, terrassen, opritten, paden, patio's, balkons en veranda's.
Weerbestendig: Met een IP54-classificatie is deze grondlamp ontworpen om bestand te zijn tegen stof en waterspatten, waardoor hij ideaal is voor buitengebruik in verschillende weersomstandigheden.
Strak Ontwerp: De moderne zwarte afwerking en het strakke ontwerp passen naadloos bij elk buiteninterieur, waardoor de esthetische aantrekkingskracht van je buitenruimtes wordt versterkt.

Productspecificaties

  • Merk: Maytoni
  • EAN: 6152923689658
  • Fitting: GU10
  • Vermogen (Watt): 50.0
  • Dimfunctie: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 6,2x13,5x55 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen