Maytoni Outdoor - Landschapsverlichting Unter den Linden - Zwart

4712477
95.95
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hoyz
4,3 Sterren
Maytoni Outdoor - Landschapsverlichting Unter den Linden - Zwart
95.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Unter den Linden Serie: Een onderscheidend kenmerk van de Unter den Linden serie tuin- en parklampen is het geribbelde oppervlak van de behuizing en de relatief kleine transparante kunststof diffusers in vergelijking met de rest van de structuur. De lampen, gemaakt van aluminium en uitgerust met siliconen pakkingen, hebben een hoge IP54-classificatie en zijn bestand tegen corrosie en temperatuurschommelingen.Duurzame Constructie: Gemaakt met een robuust zwart aluminium frame, zorgt dit buitenlandschapsgrondlicht voor langdurige duurzaamheid en weerstand tegen weersomstandigheden.
Veelzijdige Verlichting: Vereist 1 E27 gloeilamp (niet inbegrepen) met een maximum van 60 watt, waardoor je de gloeilamp kunt kiezen die het beste bij je stijl en verlichtingsvoorkeuren past.
Weerbestendig: Met een IP54-classificatie is dit licht ontworpen om bestand te zijn tegen stof en waterspatten, waardoor het perfect is voor tuinen, terrassen, opritten, paden, patio's, balkons en veranda's.
Ideale Afmetingen: Met een hoogte van 61 cm en een lengte en breedte van 14 cm, biedt dit licht voldoende verlichting terwijl het een slank en onopvallend profiel behoudt.
Stijlvol Ontwerp: De elegante zwarte afwerking en het moderne ontwerp passen naadloos bij elk buitendecor, waardoor de esthetische aantrekkingskracht van je buitenruimtes wordt verbeterd.

Productspecificaties

  • Merk: Maytoni
  • EAN: 6152923688620
  • Fitting: E27
  • Vermogen (Watt): 60.0
  • Dimfunctie: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 16x14x61 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen