Maytoni Outdoor - Landschapsverlichting Scope - Zwart

4712418
61.95
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hoyz
4,3 Sterren
Maytoni Outdoor - Landschapsverlichting Scope - Zwart
61.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Scope Serie: Schijnwerper voor landschap- en architecturale verlichting. Dankzij het beugelontwerp kan de richting van de lichtstraal zowel in horizontale als verticale vlakken worden aangepast. De behuizing is gemaakt van temperatuur- en corrosiebestendig aluminiumlegering en is gecoat met zwarte poederverf. De verpakking bevat een paal voor installatie in de grond en een aansluitblok met een hoge beschermingsgraad van IP65. Het wordt aanbevolen om Voltega lampen (art. 7060/7061) met een vermogen van 7W en een stralingshoek van 38° in de armaturen te gebruiken. Dimbare versies van de lampen zijn art. 7108/7109.Duurzaam & Weerbestendig: Buitenverlichting voor landschappen met een IP65-classificatie, perfect voor tuin, huis, terras, oprit, pad, patio, balkon en veranda.
Optimale Afmetingen: Heeft een hoogte van 60 cm, een breedte van 10 cm en een diameter van 5,5 cm, wat zorgt voor voldoende verlichting zonder opdringerig te zijn.
Aanpasbare Verlichting: Vereist 1 GU10 gloeilamp (niet inbegrepen) met een maximum van 50 watt, waardoor je de lamp kunt kiezen die het beste bij je stijl en voorkeuren past.
Strak Ontwerp: Voorzien van een zwart frame gemaakt van hoogwaardig aluminium en glas, wat zowel duurzaamheid als een modern esthetisch uiterlijk garandeert.
Eenvoudige Installatie: Gemakkelijk op te zetten en te onderhouden, waardoor het een handige toevoeging is aan elke buitenruimte.

Productspecificaties

  • Merk: Maytoni
  • EAN: 6152923751720
  • Fitting: GU10
  • Vermogen (Watt): 50.0
  • Dimfunctie: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 6,4x10x60 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen