Maytoni Outdoor - Landschapsverlichting Salamanca - Input: Brown Output: Bruin

4712486
137.95
Je kunt 27 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hoyz
4,3 Sterren
Maytoni Outdoor - Landschapsverlichting Salamanca - Input: Brown Output: Bruin
137.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Salamanca Serie: Een reeks tuin- en parklampen in retrostijl. De lamphuizen zijn gemaakt met behulp van artistieke giettechnologie van een aluminiumlegering die bestand is tegen temperatuurschommelingen en corrosie. Voor het schilderen is een bruine poedercoating gebruikt. Als lichtbronnen worden lampen met een E27-fitting gebruikt.Duurzame Constructie: Gemaakt met een robuust bruin aluminium frame en een stijlvolle glazen en metalen lampenkap, is dit buitenverlichtingsarmatuur ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en langdurige prestaties te leveren.
Veelzijdige Verlichtingsoplossing: Met een hoogte van 105 cm en een diameter van 17,7 cm is dit licht perfect voor het verlichten van tuinen, terrassen, opritten, paden, patio's, balkons en veranda's.
Aanpasbare Verlichting: Vereist één E27 gloeilamp (niet inbegrepen) met een maximaal wattage van 60W, waardoor je de gloeilamp kunt kiezen die het beste past bij jouw stijl en verlichtingsvoorkeuren.
Weerbestendig: Met een IP44-classificatie is dit licht ontworpen om waterbestendig en stofdicht te zijn, waardoor het ideaal is voor buitengebruik in verschillende weersomstandigheden.
Elegant Ontwerp: De cilindervormige lampenkap in een verfijnde bruine kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elke buitenruimte, waardoor de algehele esthetiek van je huis wordt verbeterd.

Productspecificaties

  • Merk: Maytoni
  • EAN: 6152923650610
  • Fitting: E27
  • Vermogen (Watt): 60.0
  • Dimfunctie: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 9x22,5x105 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen