Maytoni Outdoor - Landschapsverlichting Fleur - Zwart met goud

4712426
661.95
Je kunt 132 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hoyz
4,3 Sterren
Maytoni Outdoor - Landschapsverlichting Fleur - Zwart met goud
661.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Fleur Serie: De serie omvat wandgemonteerde, hangende en vloerlampen voor buiten voor E27-lampen. De behuizingen van de modellen zijn gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in twee kleurvarianten: zwart met goud of antiek brons. De lamp is beschermd tegen corrosie en temperatuurschommelingen. De decoratieve PULEGOSO-glasbehandelingstechnologie creëert een effect van luchtbellen binnenin de lampenkap.Duurzaam en Stijlvol Ontwerp: Gemaakt van hoogwaardig aluminium met een slank zwart en goudkleurig frame, voegt deze buitenverlichting voor het landschap een vleugje elegantie toe aan elke tuin, huis, terras, oprit, pad, patio, balkon of veranda.
Weerbestendig: Met een IP44-classificatie is dit verlichtingsarmatuur ontworpen om verschillende weersomstandigheden te weerstaan, wat zorgt voor langdurige prestaties en betrouwbaarheid in buitenomgevingen.
Aanpasbare Verlichting: Vereist 3 E27 gloeilampen (niet inbegrepen) met een maximum van 60 watt per stuk, waardoor je gloeilampen kunt kiezen die passen bij jouw stijl en verlichtingsvoorkeuren.
Royale Afmetingen: Met een hoogte van 239 cm, een lengte van 57 cm en een breedte/diameter van 52,5 cm, biedt dit verlichtingsarmatuur voldoende verlichting en dekking voor grotere buitenruimtes.
Veelzijdige Toepassing: Perfect voor het verbeteren van de sfeer en veiligheid van je buitenruimtes, deze grondverlichting is ideaal voor paden, opritten, tuinen, patio's en meer.

Productspecificaties

  • Merk: Maytoni
  • EAN: 6152923531506
  • Fitting: E27
  • Vermogen (Watt): 60.0
  • Dimfunctie: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 57x52,5x239 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen