MaxxPet Kattenbakmat - Schoonloopmat Kattenbak - Katten Grit Opvanger - Uitloopmat Kattenbak - 50x40 cm - Zwart

4663536
34.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MaxxTools
3,9 Sterren
MaxxPet Kattenbakmat - Schoonloopmat Kattenbak - Katten Grit Opvanger - Uitloopmat Kattenbak - 50x40 cm - Zwart
34.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

MaxxPet Kattenbakmat - Zwarte Schoonloopmat

MaxxPet Kattenbakmat - Zwarte Schoonloopmat

De MaxxPet kattenbakmat in elegant zwart, met royale afmetingen van 50x40 cm, is een onmisbaar accessoire voor iedere katteneigenaar. Deze slim ontworpen mat is speciaal gemaakt om te helpen bij het handhaven van een schone en georganiseerde kattenomgeving.

Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen is deze mat een effectieve opvanger voor kattenbakvulling die uit de kattenbak wordt getrapt. Hierdoor blijft je vloer schoon en vrij van verspreide kattenbakvulling. De mat heeft een gestructureerd oppervlak dat helpt om kattenpootjes te reinigen en overtollige korrels op te vangen voordat ze zich door je huis verspreiden.

Deze kattenbakmat is gemaakt van duurzaam en gemakkelijk schoon te maken materiaal, waardoor hij lang meegaat en onderhoudsvriendelijk is. Dankzij de zwarte kleur past hij goed in vrijwel elk interieur.

Naast zijn praktische voordelen draagt deze mat ook bij aan de hygiëne en het comfort van je kat. Het zachte en comfortabele oppervlak voelt aangenaam aan de kattenpootjes en moedigt je kat aan om zijn pootjes te reinigen na gebruik van de kattenbak.

Met de MaxxPet kattenbakmat zorg je voor een schonere en nettere omgeving voor zowel jou als je kat. Het is een eenvoudige maar effectieve manier om kattenbakvulling op te vangen en het schoonmaken te vereenvoudigen. Voeg deze mat toe aan je kattenverzorgingsroutine en geniet van een schoner huis en een tevreden kat. Bestel hem vandaag nog!

Productspecificaties

  • Merk: MaxxPet
  • EAN: 5404022225147
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Polyester
  • Afmeting (cm): 50x40x2 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten