Matador - Prestar rolcontainer smal Slim Cart stacking type

4531022
199.65
Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Matador - Prestar rolcontainer smal Slim Cart stacking type
199.65
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Matador / Prestar rolcontainer, ook wel bekend als de Slim Cart stacking type, is een ideale oplossing voor gebruik in smalle gangen en ruimtes met beperkte bewegingsruimte. Deze rolcontainer is speciaal ontworpen om efficiënt en gemakkelijk te kunnen manoeuvreren in krappe omgevingen, zoals winkels en opslagruimtes.

Kenmerken:

Nestbaar Ontwerp: De Slim Cart is nestbaar, wat betekent dat meerdere containers eenvoudig in elkaar geschoven kunnen worden wanneer ze niet in gebruik zijn. Dit bespaart kostbare ruimte en zorgt voor een georganiseerde opslag.

Veiligheid en Controle: Voorzien van remmen, biedt deze rolcontainer extra stabiliteit en controle tijdens het laden, lossen en verplaatsen van goederen.

Ruime Capaciteit: Met interne afmetingen van 1141x445x1285 mm biedt de Slim Cart voldoende ruimte voor het efficiënt transporteren en opslaan van producten
.
Compacte Buitenafmetingen: De externe afmetingen van 1277x445x1500 mm maken deze container perfect voor gebruik in smalle gangpaden, zonder dat dit ten koste gaat van de laadcapaciteit.

De Matador / Prestar Slim Cart stacking type rolcontainer is een betrouwbare en ruimtebesparende oplossing voor het aanvullen van winkels of andere locaties waar ruimte beperkt is. Dankzij het nestbare ontwerp en de robuuste constructie, is het een essentiële tool voor efficiënte logistiek en voorraadbeheer.

Productspecificaties

  • Merk: Matador
  • EAN: 8713724035815
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof Staal

Beoordelingen

Gesponsorde producten