Mario + Rabbids: Sparks of Hope - Cosmic Edition - Nintendo Switch

4694272
35.93
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Mario + Rabbids: Sparks of Hope - Cosmic Edition - Nintendo Switch
35.93
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Mario + Rabbids: Sparks of Hope Cosmic Edition kopen voor Nintendo Switch!

De Cosmic Edition van de game bevat:
De basis game en daarnaast de Galactisch-prestigecollectie, met drie exclusieve en superstijlvolle wapenskins voor je team die je direct kunt ontgrendelen. Red het sterrenstelsel, maar doe het wel in stijl!

De geheimzinnige entiteit Cursa is op zoek naar energie om kwaadaardige plannen uit te voeren waarmee het de melkweg in totale chaos brengt. Hierdoor wordt het bestaan van de Sparks, mysterieuze wezens gevormd door het samenbrengen van Luma’s en Rabbids, bedreigd. Iedereen die in de weg loopt van Cursa, wordt verwoest. Om de rust en vrede te laten wederkeren en de Sparks te redden, moeten Mario, Rabbid-Peach en hun vrienden samen alles op alles zetten en samenwerken op een reis vol spanning en avontuur.

Neem het op tegen Cursa en de boosaardige aanhangers terwijl je een reis maakt naar verschillende planeten vol vreemde inwoners en humoristische raadsels. Vecht daarnaast tegen tegenstanders, waarin turn-based tactieken verbonden worden aan real-time actie. Alles is mogelijk wanneer Mario de krachten bundelt met de hulp van de onbegrensde energie van de Sparks!

Stel je eigen team samen met drie helden uit een eclectische selectie van negen personages, waaronder Mario, Rabbid-Peach, Luigi, Princess Peach en een aantal onvoorziene nieuwkomers. Ontdek de bijzondere vaardigheden van alle personages, om de schurken tegen te kunnen houden en gebruik verschillende tactieken en exotische krachten om een eigen strategie uit te stippelen.

Ga op een meeslepende reis in een ruimteschip door de melkweg, bevrijd elke planeet van de boosaardige invloeden van Cursa en ontdek de geheimen achter de inwoners.

Kunnen jij en Mario het ruimtelijke avontuur aan?

Geschikt voor leeftijden vanaf 7 jaar.

Bekijk gameplay beelden van Mario + Rabbids: Sparks of Hope!

Productspecificaties

  • Merk: Ubisoft
  • Adviesleeftijd: vanaf 7 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Ubisoft
  • EAN: 3307216243762
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten