Makita - 230V Excenten Schuurmachine - BO6050J

4692698
375.00
Je kunt 75 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,4 Sterren
Makita - 230V Excenten Schuurmachine - BO6050J
375.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid en kracht van de Makita BO6050J Excenter Schuurmachine, ontworpen voor zowel professionals als doe-het-zelvers die op zoek zijn naar perfecte afwerking en gebruiksgemak. Deze schuurmachine combineert innovatie met gebruiksgemak en is een must-have voor elke werkplaats.

Dual Action
De Makita BO6050J biedt twee schuurmodi - een excentrische rotatie voor fijne schuurwerkzaamheden en een geforceerde rotatie voor zware schuurklussen. Dit maakt de machine geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van het gladmaken van oppervlakken tot het verwijderen van oude verflagen.

Krachtige Motor
Uitgerust met een krachtige 750W motor, levert de BO6050J constante en betrouwbare prestaties, zelfs bij intensief gebruik. De variabele snelheidsregeling stelt u in staat om de snelheid aan te passen aan de specifieke behoeften van uw project.

Ergonomisch Ontwerp
De schuurmachine is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Het ergonomische handvat en de perfecte balans zorgen voor comfort tijdens langdurig gebruik, terwijl de compacte behuizing zorgt voor een uitstekende controle en manoeuvreerbaarheid.

Stofafzuiging
Dankzij het geïntegreerde stofafzuigsysteem en de meegeleverde stofzak houdt de BO6050J uw werkgebied schoon en stofvrij. Dit zorgt niet alleen voor een gezondere werkomgeving, maar verlengt ook de levensduur van het schuurpapier.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
Makita staat bekend om zijn robuuste en duurzame gereedschappen. De BO6050J is geen uitzondering, met zijn stevige constructie en hoogwaardige materialen, ontworpen om de zwaarste werkomstandigheden te weerstaan.

In de doos:

  • Makita BO6050J

Productspecificaties

  • Merk: Makita
  • EAN: 0088381804592

Beoordelingen

Gesponsorde producten