Madden NFL 25 - PS4

4706312
69.85
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Madden NFL 25 - PS4
69.85
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Madden NFL 25: De ultieme American football ervaring

Ben je klaar om het veld te domineren? Madden NFL 25 voor PlayStation 4 brengt de meest meeslepende en realistische American football-ervaring ooit. Met vernieuwde spelmodi, baanbrekende technologie en een ongekende presentatie is dit dé game voor elke footballfan.*

*Let op: sommige functies werken alleen op next-gen consoles

Ervaar realistische tackles met BOOM Tech

Met Madden NFL 25 dompel je jezelf onder in het meest realistische football-spel tot nu toe. Dankzij de geavanceerde FieldSENSE-technologie, aangedreven door BOOM Tech, ervaar je dynamische tackles die gebaseerd zijn op echte natuurkunde. Elke beweging, van Hit Sticks tot trucks en duiken, voelt levensecht aan en biedt ongekende controle en realisme.

Ga volledig op in de Franchise-modus

De vernieuwde Franchise-modus tilt je spel naar een hoger niveau. Beleef een authentieke NFL Draft-ervaring met Roger Goodell, stel team- en rookierecords in, en pas je team en seizoen volledig aan. Geniet van gepersonaliseerde verhaallijnen en een verfrissende Super Bowl-viering. Met Franchise Central heb je alle informatie binnen handbereik om je team naar de overwinning te leiden.

Bouw je ultieme team met Team Builder

Met Team Builder kun je je eigen NFL-franchise creëren. Deze web-based tool stelt je in staat om een team te ontwerpen dat perfect bij jouw speelstijl past. Gebruik je creaties in de Franchise-modus en leid je team naar succes. Voor gebruik is een internetverbinding en een EA-account vereist.

Ontdek verschillende speelmodi

Of je nu de voorkeur geeft aan solo gameplay of het opnemen tegen anderen, Madden NFL 25 biedt verschillende spelmodi om uit te kiezen.

Beheer jouw Ultimate Team

Bouw het ultieme football-team met eenvoudig aanpasbare opties. Ontdek nieuwe uitdagingen, speel Solo Seasons en geniet van steeds vernieuwende playbook-content. Verzamel beloningen en speel op een leuke en uitdagende manier.

Word een Superstar

Laat zien wat je kunt in deze unieke, spelergerichte modus. Pas je avatar aan, domineer The League, en verzamel beloningen in live-evenementen en seizoensgebonden uitdagingen. Groei uit tot een legendarische superster.

Speel online head-to-head (H2H)

Klim op de ranglijsten door competitieve seizoenen te spelen en de nieuwe rangen in head-to-head divisies te beheersen. Verdien beloningen en bereik de top.

Live-updates in Ultimate Team en Superstar

Blijf het hele jaar door betrokken met Ultimate Team en Superstar. Ontvang nieuwe beloningen, ontdek nieuwe uitdagingen en speel met aangepaste stijlen en vaardigheden. Of je nu solo speelt of de competitie aangaat in een 6 tegen 6 arcade-achtige ervaring, er is altijd iets nieuws te beleven. Sommige functies zijn exclusief beschikbaar op PS5, Xbox Series X|S en PC.

Ontdek een vernieuwde presentatie

Geniet van een vernieuwde presentatie met authentieke NFL-beelden, -geluiden en -verhalen. Nieuwe pregame-montages in Superstar en Ultimate Team focussen op jouw spelers en hun verhalen. Vernieuwde omgevingen en camerahoeken bieden een verbeterd perspectief van aftrap tot Super Bowl-viering.

Nieuwe commentaarteams

Voor het eerst in acht jaar zijn er twee nieuwe commentaarteams toegevoegd. Greg Olsen, Mike Tirico, Brock Huard en Kate Scott voegen zich bij Brandon Gaudin en Charles Davis om je speelervaring tot leven te brengen met meer dan 35.000 nieuwe opnames.

Geschikt voor leeftijden vanaf 3 jaar.

Bekijk de trailer van Madden NFL 25!

Productspecificaties

  • Merk: Electronic Arts
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Electronic Arts
  • EAN: 5030945125358
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PlayStation 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten