Luvego Vacuumzakken voor op Reis - Vacuumzakken voor Kleding - Roll-Up - 12 Vacuüm Handrolzakken

4618974
17.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Luvego Vacuumzakken voor op Reis - Vacuumzakken voor Kleding - Roll-Up - 12 Vacuüm Handrolzakken
17.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Luvego - Vacuüm Opbergzakken - Oprolzakken voor kleding en dekbedden - 12 Vacuüm handrolzakken

Bij FerryGut brengen we je een ideale oplossing voor het opbergen van je spullen: de Luvego 12-pack Vacuüm handrolzakken. Deze slimme zakken zijn ontworpen om je kleding, dekens, kussens en andere textielwaren op een efficiënte en compacte manier op te bergen, zonder concessies te doen aan ruimte en organisatie. Met onze innovatieve vacuümtechnologie ben je verzekerd van een opgeruimde en georganiseerde leefomgeving, met meer ruimte voor de dingen die er echt toe doen. Ontdek de voordelen van slimme opslag met Luvego 12 Vacuüm handrolzakken. 

De pluspunten van de 12-pack Vacuüm handrolzakken van Luvego 

  • Bespaart 80% aan ruimte 
  • Houdt stof, motten, vocht en geurtjes uit uw kleding 
  • Geschikt voor langdurige opslag van uw kleding 
  • Herbruikbaar 
  • Gemakkelijk op te rollen 
  • Veilig voor kleding, dekens of beddengoed 
Vacuüm Handrolzakken voor op reis 

Of je nu een wereldreiziger bent of houdt van een stedentrip, de Luvego 12-pack Vacuüm handrolzakken zijn je beste reismaatjes. Deze oprolzakken zijn ontworpen om je kleding en reisbenodigdheden compact en georganiseerd te houden, waardoor je meer ruimte in je koffer overhoudt voor souvenirs en andere reisbenodigdheden. Reis licht en slim met Luvego. 

Bescherming voor Kleding, Dekens of Beddengoed 

Bescherm je waardevolle kleding tegen vocht, motten en schimmels met Luvego's vacuüm handrolzakken. Deze zakken bieden een luchtdichte en beschermende omgeving, zodat je kleding, dekens en beddengoed altijd in topconditie blijven. Laat niets de kwaliteit van je spullen aantasten. 

Ruimtebesparing met 12-Pack Vacuüm Handrolzakken 

Met de Luvego 12 Vacuüm handrolzakken heb je altijd voldoende opslagruimte voor al je kleding. Bespaar tot 80% aan opbergruimte, of het nu in je kast, onder je bed of in je bagage is. Geniet van een opgeruimde leefomgeving en ruimte voor al je andere bezittingen met de handige 12-pack oprolzakken. 

Hoe werkt het 

Open de reiszakken en vul deze met kleding, kussens, dekens. Sluit daarna de strip af zodat er geen lucht meer uit de zak kan verdwijnen via de strip. Vervolgens dien je de zak stevig op te rollen zodat de lucht eruit kan en uiteindelijk de zak volledig vacuüm is. Duw de zak bij het oprollen zo stevig mogelijk aan! 

.

Productspecificaties

  • Merk: Luvego
  • EAN: 8719327726617

Beoordelingen

Gesponsorde producten