Luvego Vacuüm Opbergzak voor matras - XXL - 240x130CM Vacuüm opbergzak voor matras of textiel

4621223
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Luvego Vacuüm Opbergzak voor matras - XXL - 240x130CM Vacuüm opbergzak voor matras of textiel
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Vacuüm matraszakken: De Ultieme Ruimtebesparende Oplossing voor Jouw Huis -Matras opbergzak

Heb je ooit geworsteld met een gebrek aan opbergruimte in je huis? Of misschien wil je gewoon meer georganiseerd zijn en je spullen beter beheren? Matras opbergzakken kunnen de perfecte oplossing zijn voor deze veelvoorkomende problemen. Deze handige opbergoplossing maken gebruik van luchtcompressie om je matras compact, stof en mot vrij te houden.

  • Bespaar gemakkelijk tot 80% aan ruimte
  • Geen last van stof, motten, vocht en geurtjes
  • Geschikt voor langdurige opslag van uw matras
  • Herbruikbare en scheurbestendige vacuümzak
  • Een giga zak van 240x130CM

Matras opslaan:

Vacuümzakken zijn gewoonlijk bedoelt om ruimte te besparen. Echter met de matras vacuümzak kan de keuze ook zijn om een vacuümzak te gebruiken om het matras schoon op te kunnen bergen of bijvoorbeeld verpakt te vervoeren tijdens een verhuizing. Gebruikt u de matraszak tijdens transport, wees er dan van bewust dat er gaatjes kunnen ontstaan als de zak over de grond gesleept word bijvoorbeeld.

Extra sterke Vacuüm matraszak

De vacuümzak is meerdere malen te gebruiken voor langere periode. Met een dikte van 100 micrometer is deze opbergzak iets dikker dan een standaard vacuümzak. Mede dankzij het dikkere plastic is deze zak extra scheur bestendiger en gaat deze langer mee.

Geen last van stof, motten en nare geuren met deze vacuüm zak

De vacuümzak (240x130CM) is vervaardigd van stevig plastic waardoor de opbergzak helemaal vacuüm blijft. Verder is de de zak vochtbestendig en dankzij het stevige plastic zijn scheurtjes in de zakken verleden tijd. De vacuümzakken kunnen het beste en snelste met een stofzuiger vacuüm gezogen worden.

Hoe werkt de matras vacuüm opbergzak van Luvego:

Open de vacuüm zak en vul deze met een matras of kleding, kussens, dekens en ander textiel. Sluit daarna met de meegeleverde clip of met je vingers de strip af zodat er geen lucht meer uit de vacuümzak kan verdwijnen via de strip. Daarna draai je de vacuümdop eraf en sluit je een stofzuiger of luchtpomp aan met vacuüm zuigfunctie. Zuig de zak vacuüm, tijdens het vacuüm zuigen kun je de zak nog een beetje vormen naar wens. Als de zak volledig vacuüm gezogen is kan de dop er weer op gedraaid worden. Vervolgens kunt u het vacuüm gezogen matras opbergen.

Wat zit er in de doos:

De Luvego vacuümzak voor matrassen set bestaat uit:

  • 1x Vacuümzak voor matras (240x130CM)
.

Productspecificaties

  • Merk: Luvego
  • EAN: 8719327726624

Beoordelingen

Gesponsorde producten