Luvego Elektrische Bovendeken Warmte deken met Fleece/Sherpa l Plaid 180x130 CM l 3.5 Meter Kabel l 160W l Donker Blauw

4630155
59.99
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Luvego Elektrische Bovendeken Warmte deken met Fleece/Sherpa l Plaid 180x130 CM l 3.5 Meter Kabel l 160W l Donker Blauw
59.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Luvego - Elektrische Bovendeken - Warmte deken met Fleece/Sherpa - 180x130 CM - 3.5 Meter Kabel - 160W - Donker Blauw

Heb jij ook altijd zo'n last van de kou in de winter? Of geniet je gewoonweg van gezellige avonden op de bank onder een warm dekentje? Dan is de Luvego elektrische deken precies wat je zoekt! Deze krachtige 160W elektrische deken is gemaakt van een zachte combinatie van flanel fleece en sherpa fleece, waardoor je kunt genieten van ultiem warm comfort. De deken biedt 9 verschillende warmtestanden en instelbare timers, zodat je altijd de perfecte temperatuur kunt instellen voor jouw comfort, en de deken schakelt automatisch uit. Naast de kleur blauw is de deken ook verkrijgbaar in kleuren bruin en grijs.

De pluspunten van de Elektrische Deken van Luvego 

  • Schakelt automatisch uit 
  • 9 verschillende warmtestanden 
  • Extra groot formaat van 180 x 130 cm 
  • Beschermd tegen oververhitting 
  • Snel op temperatuur (160W) 
  • Makkelijk te bedienen 
  • Extra lange kabel van 3 meter 

Krachtig vermogen 

Met een krachtig vermogen van 160 W warmt de fleecedeken razendsnel op, zodat je in een mum van tijd kunt genieten van de knusse warmte die het biedt. Het wisselen tussen de 9 warmtestanden is een fluitje van een cent, waardoor je moeiteloos de gewenste temperatuur kunt instellen. Dankzij de fleece buitenlaag van deze warmtedeken blijft de warmte lekker ingesloten. Laat de warmte maar stromen! 

Hand wasbaar ontwerp 

Je kunt de kabel van het bedieningspaneel eenvoudig van de deken loskoppelen. Op deze manier kun je de deken zonder problemen met water van maximaal 30 ? en een beetje wasmiddel met de hand wassen. Dit is natuurlijk wel zo fijn als je de deken vaker gebruikt! Het is aan te raden om een elektrische deken niet in de wasmachine te wassen of in de droger te stoppen, aangezien de inwendige verwarmingselementen op deze manier beschadigt kunnen raken. Daarom is het altijd aan te raden om de deken met de hand te wassen. Lees voor het wassen altijd goed de gebruiksaanwijzing door. 

Beschermd tegen oververhitting  

Bij de Elektrische Dekens van Luvego hoef je niet bang te zijn voor oververhitting. De deken is namelijk voorzien van overhittingsbeveiliging en zal zichzelf altijd automatisch uitschakelen. 

Ultrazacht comfort 

De deken is aan beide kanten voorzien van een fleece laag. De ene kant bestaat uit comfortabel sherpa fleece dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid en erg fijn is om onder te slapen of onder te relaxen. De andere zijde van de deken is ook erg zacht en gemaakt van flanel fleece. De elektrische deken is warmer dan de warmste fleecedeken, waardoor je het nooit meer koud hoeft te hebben op de koudere dagen of avonden van het jaar. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Luvego
  • EAN: 8719327726655
  • Type elektrische deken: Bovendeken
  • Vermogen (Watt): 160.0
  • Kleur: Blauw

Beoordelingen

Gesponsorde producten