Luvego Compressor Bandenpomp - Draagbare lucht compressor - Draadloos met ingebouwde batterij - 10.3 BAR

4618972
59.99
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Luvego Compressor Bandenpomp - Draagbare lucht compressor - Draadloos met ingebouwde batterij - 10.3 BAR
59.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

LUVEGO Compressor Bandenpomp - Draagbare lucht compressor - Draadloos met ingebouwde batterij - 10.3 BAR

Bij FerryGut verwelkomen we de Luvego compressor, je betrouwbare partner voor al je luchtcompressiebehoeften. Deze handige luchtpomp staat voor je klaar om lucht te leveren voor allerlei klusjes, zoals het oppompen van autobanden of het aandrijven van gereedschappen. Betrouwbaarheid, efficiëntie en draagbaarheid zijn de kernkenmerken van de Luvego luchtcompressor. Maak je klaar om de lucht in je projecten en avonturen te brengen! 

De pluspunten van de Compressor van Luvego 

  • Multifunctionele compressor voor auto/fiets/motor banden, ballen en meer. 
  • Compact en gemakkelijk mee te nemen 
  • Ingebouwde oplaadbare batterij d.m.w. USB of 12V 
  • Digitaal display om alles in te stellen 
  • Inclusief 4 opzetstukken 
Simpel en duidelijk 

De pomp heeft een duidelijk display waar verschillende eenheden op weergeven kunnen worden: PSI, kPa, BAR, KG/CM2. Verder bedient u de compressor met 3 simpele knoppen. De banden opblaaspomp geleverd met 4 opzetstukken, sluit het juiste opzetstuk aan een u kunt pompen! De meegeleverde opzetstukken zijn geschikt voor o.a. auto, fiets en motor banden, ballonnen, (voet)ballen, opblaasbaar speelgoed én luchtbedden. U kunt dus vrijwel alles met de Luvego pomp opblazen! 

Krachtige Prestaties 

De Luvego compressor is niet alleen draagbaar, maar ook krachtig. Met zijn robuuste motor levert hij voldoende druk om banden snel op te pompen en gereedschappen met gemak aan te drijven. Of je nu thuis klusjes doet of onderweg bent, deze elektrische luchtpomp is de ideale metgezel voor allerlei luchtcompressietaken. 

Eenvoudig in Gebruik 

De bediening van de Luvego compressor is eenvoudig en intuïtief. Met duidelijke knoppen kun je de gewenste druk snel instellen en de luchtcompressor begint direct te werken. Het compacte ontwerp maakt hem gemakkelijk op te bergen en mee te nemen.  

Veelzijdig en Betrouwbaar 

Deze compressor is veelzijdig inzetbaar, of je nu autobanden, fietsbanden, opblaasbare zwembaden, of andere opblaasbare items wilt oppompen. Hij is gebouwd om lang mee te gaan, met hoogwaardige materialen en nauwkeurige techniek, waardoor je op betrouwbare prestaties kunt rekenen bij elke taak. 

Luchtpompen van FerryGut

Bij Ferry.com vind je niet alleen de Luvego compressor, maar ook een breed scala aan andere luchtpompen die perfect zijn voor verschillende behoeften. Of je nu op zoek bent naar een pomp voor je kajak, voetbal, luchtbed of SUP-board, wij hebben alles wat je nodig hebt om snel en efficiënt lucht toe te voegen aan je uitrusting.

Onze collectie omvat hoogwaardige kayak pompen, ballenpompen, luchtbedpompen en SUP pompen van gerenommeerde merken zoals Luvego en Flextail. Of je nu een avontuurlijke kajaktocht plant, een ontspannende dag op het strand wilt doorbrengen, of je klaarmaakt voor een SUP-sessie op het water, we hebben de juiste pomp voor elke situatie.

Met duurzame constructies, gebruiksvriendelijke ontwerpen en betrouwbare prestaties, kunnen onze luchtpompen je helpen om snel en moeiteloos de gewenste luchtdruk te bereiken, zodat je meer tijd kunt besteden aan genieten van je favoriete activiteiten en minder tijd aan het oppompen van je uitrusting.

Dus of je nu een beginner bent of een doorgewinterde avonturier, vertrouw op Ferry.com voor al je luchtpompbehoeften. Ontdek vandaag nog ons assortiment en bereid je voor op een soepele en zorgeloze outdoorervaring!

.

Productspecificaties

  • Merk: Luvego
  • EAN: 8720299217157
  • Kleur: Blauw

Beoordelingen

Gesponsorde producten