Luvego Bolderkar Opvouwbaar - Bolderwagen met Loskoppelbare Wielen - 100KG Draagkracht - Donkerblauw

4627104
134.95
Je kunt 26 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,5 Sterren
Luvego Bolderkar Opvouwbaar - Bolderwagen met Loskoppelbare Wielen - 100KG Draagkracht - Donkerblauw
134.95
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Luvego Bolderkar - Bolderwagen met Loskoppelbare Wielen - 100KG Draagkracht - Donkerblauw - Opvouwbaar

Bij FerryGut introduceren we met trots de Luvego bolderkar, jouw ideale metgezel voor moeiteloos transport. Deze bolderkar is ontworpen om je het leven gemakkelijker te maken, of je nu naar het strand gaat, een picknick hebt gepland of gewoon boodschappen gaat doen. Met zijn duurzame constructie en handige eigenschappen, brengt de Luvego kar extra comfort en gemak in je dagelijkse avonturen. 

De pluspunten van de Bolderkar van Luvego 

  • Tot 100KG meenemen aan spullen 
  • Grote off-road wielen voor alle terreinen 
  • Compact op te bergen en transporteren 
  • Afneembare wielen 
  • Verstelbaar handvat 
Geen terrein is onbegaanbaar voor de Luvego Bolderkar 

Met de Luvego Bolderkar hoef je nooit meer beperkt te worden door terrein. Geen zorgen over wat er onderweg kan gebeuren! Of je nu het strand bezoekt of een festival op een nat en modderig terrein, deze bolderwagen met zijn off-road wielen trekt zich overal doorheen. Laat avontuur je leiden, zonder beperkingen!  

100KG draagkracht 

Deze draagwagen heeft een indrukwekkend draaggewicht van maar liefst 100 kg! Je hoeft je geen zorgen te maken over wat je wilt meenemen, want met zijn sterke constructie en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals staal en polyester, kan deze bolderkar veel aan. De handige beschermflappen dienen als bodem, waardoor het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld over de kar. Voeg een groot kussen toe en je hebt zelfs een ideale 'kinderwagen' voor je avonturen! Geen grenzen, alleen maar plezier! 

Compact 

De bolderkar is opvouwbaar, wel zo handig wanneer je deze wil meenemen in de auto of wil opbergen wanneer je de kar niet gebruikt. Met een kleine handeling heb je de handwagen ingeplakt of uitgeklapt. Als je de bolderwagen in klapt kan je de beschermpanelen welke ook dienen als bodem om de kar heen wikkelen zodat het een compact pakje blijft. Wil je nog meer ruimte besparen? Klik dan de off-road willen los, vergeet deze alleen niet mee te nemen als je de bolderkar weer gaat gebruiken! 

Upgrade je Luvego bolderkar met een tafel

Bij FerryGut.com gaat het niet alleen om het vinden van de perfecte bolderkar, maar ook om het verrijken van je ervaring met handige accessoires. Wanneer je op zoek bent naar een veelzijdige bolderkar van Luvego, ben je bij ons aan het juiste adres. Maar wist je dat je je aankoop bij ons kunt upgraden met de Luvego Bolderkar Tafel?

De Luvego Bolderkar tafel is een slimme toevoeging die je avonturen nog comfortabeler maakt. Of je nu op het strand bent, een festival bezoekt, of gewoon een dagje uit gaat met het gezin, deze tafel voegt een handig element toe aan je bolderkar. Met een stevig ontwerp en eenvoudige bevestiging, transformeert deze tafel je bolderkar in een draagbare picknicktafel of een handige plek om snacks, drankjes of andere benodigdheden neer te zetten.

Dus, waar wacht je nog op? Ontdek het gemak van de Luvego Bolderkar tafel en maak je outdoor avonturen nog plezieriger. Upgrade je bolderkar vandaag nog op FerryGut.com en geniet van het beste van beide werelden: functionaliteit en gemak, allemaal binnen handbereik.

.

Productspecificaties

  • Merk: Luvego
  • Verpakkingsinhoud: 1x Luvego Bolderkar Opvouwbaar - Bolderwagen met Loskoppelbare Wielen - 100KG Draagkracht - Donkerblauw
  • EAN: 8719327726679
  • Inklapbaar: Ja
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten