LINNICK Stoel Handdoek Microvezel 136x57cm + 15 - dark grey

4666274
14.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Lion-Beddenshop
4,3 Sterren
LINNICK Stoel Handdoek Microvezel 136x57cm + 15 - dark grey
14.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Verwen jezelf met de ultieme combinatie van comfort en stijl met de LINNICK Stoel Handdoek. Gemaakt van hoogwaardige microvezel, biedt deze handdoek een ongeëvenaarde zachtheid en absorptievermogen, perfect voor een dagje aan het strand, bij het zwembad of gewoon voor thuisgebruik.

Onze stoel Handdoek is vervaardigd van topkwaliteit microvezel, een materiaal dat bekend staat om zijn luxe zachtheid en uitstekende absorptie. Het voelt heerlijk zacht aan op de huid en droogt snel. Met een afmeting van 136x57 cm biedt deze handdoek voldoende dekking en comfort. Bovendien is er een extra 15 cm toegevoegd voor een perfecte pasvorm over de rug van de ligstoel, zodat de handdoek niet wegglijdt en op zijn plaats blijft. Beschikbaar in een reeks stijlvolle kleuren, voegt de LINNICK Stoel Handdoek een vleugje elegantie toe aan jouw outdoor set-up. Bovendien is de handdoek duurzaam en behoudt zijn zachtheid en kleur, zelfs na vele wasbeurten.

De LINNICK Stoel Handdoek is zacht, absorberend en snel drogend, de kleur en de zachtheid blijft het beste behouden door een fijnwasmiddel te gebruiken en de eerste 2 keer apart te wassen. Het strandlaken kan op een lage temperatuur in de droger.

 

Productspecificaties

  • Merk: Linnick
  • EAN: 8719727188800
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Microvezel
  • Afmeting (cm): 57x136 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten