Life is Strange: True Colors - PS5

3959086
32.75
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Life is Strange: True Colors - PS5
32.75
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontrafel de geheimen van Haven Springs in Life is Strange: True Colors voor PlayStation 5!

Verken Haven Springs en ontdek de verborgen waarheden

Stap in de schoenen van Alex Chen, een jonge vrouw met een bijzondere gave die haar leven op zijn kop zet. Na de mysterieuze dood van haar broer Gabe, verhuist Alex naar het idyllische stadje Haven Springs. Al snel ontdekt ze dat dit pittoreske stadje een duistere onderlaag heeft. Gebruik Alex' empathiekracht om de emoties van de inwoners te lezen en manipuleren terwijl je de waarheid achter Gabe's dood probeert te ontrafelen.

Ervaar een uniek verhaalgedreven avontuur

Life is Strange: True Colors combineert meeslepende verhaalelementen met interactieve keuzes die je speelervaring uniek maken. Verken het prachtige Haven Springs, ontmoet een diverse cast van personages en beïnvloed de verhaallijn door jouw beslissingen. Elke keuze heeft gevolgen die de uitkomst van het verhaal bepalen, wat zorgt voor een persoonlijke en diepgaande spelervaring.

Ontdek een wereld vol emoties en geheimen

Geniet van de prachtige graphics en de sfeervolle soundtrack die de wereld van Haven Springs tot leven brengen. Ontdek de verborgen verhalen van de inwoners, bouw relaties op en help Alex haar eigen pad te vinden te midden van de mysteriën en uitdagingen die het stadje te bieden heeft.

Een onvergetelijke emotionele reis

Life is Strange: True Colors biedt een diepgaand verhaal met thema's als verlies, liefde, en zelfontdekking. Beleef intense emotionele momenten die je raken en een blijvende indruk achterlaten. Met fenomenale stemacteurs en indrukwekkende visuals wordt je volledig ondergedompeld in Alex' wereld.

Klaar om het mysterie te ontrafelen?

Duik vandaag nog in Life is Strange: True Colors en ontdek een avontuur vol intriges, emoties en onverwachte wendingen. Bestel nu en begin je reis in Haven Springs!

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk gameplay van Life is Strange: True Colors!

Productspecificaties

  • Merk: Square Enix
  • Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Square Enix
  • EAN: 5021290091269
  • Genre games: Avontuur

Beoordelingen

Gesponsorde producten