Lenovo - Tab Plus - WiFi - ZADX0011SE - 256GB - Grey

4692691
319.00
Je kunt 63 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,5 Sterren
Lenovo - Tab Plus - WiFi - ZADX0011SE - 256GB - Grey
319.00
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Lenovo Tab Plus, een veelzijdige en krachtige tablet die perfect geschikt is voor zowel werk als ontspanning. Met een stijlvol ontwerp, indrukwekkende prestaties en een breed scala aan functies is deze tablet een uitstekende keuze voor het hele gezin.

Krachtige Prestaties
Uitgerust met een snelle MediaTek Helio G99 processor en 4 GB RAM, biedt de Lenovo Tab Plus vloeiende prestaties, of je nu aan het multitasken bent, films kijkt, of games speelt.

Schitterend Display
Geniet van levendige beelden op het 11,5 inch Full HD-display. De hoge resolutie zorgt voor scherpe en heldere beelden, ideaal voor het bekijken van je favoriete series en video's.

Lange Batterijduur
Met een krachtige batterij van 8600 mAh kun je de hele dag door genieten van je tablet zonder je zorgen te maken over opladen. Perfect voor lange reizen of drukke dagen.

Duale Camera's
Maak prachtige foto's en video's met de 8 MP achtercamera en geniet van heldere video-oproepen en selfies met de 8 MP frontcamera.

Gezinsvriendelijke Functies
Met de speciale kindermodus kunnen ouders de inhoud beheren en schermtijd limieten instellen, waardoor de Lenovo Tab Plus veilig en leuk is voor kinderen.

Modern Design
Het slanke en lichte ontwerp maakt deze tablet gemakkelijk mee te nemen, terwijl het premium metallic afwerking een stijlvolle uitstraling geeft.

In de doos:

  • Lenovo Tab Plus
  • Oplaadkabel
  • Adapter

Productspecificaties

  • Merk: Lenovo
  • EAN: 0197530284663
  • Kleur: Grijs

Beoordelingen

Gesponsorde producten