Lenovo - Legion Tab - WiFi - ZACW0026GR - 256GB - Zwart + Folio Case

4692719
560.00
Je kunt 112 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,5 Sterren
Lenovo - Legion Tab - WiFi - ZACW0026GR - 256GB - Zwart + Folio Case
560.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de kracht van de Lenovo Legion Tab, dé gaming tablet die prestaties en mobiliteit naar een hoger niveau tilt. Deze tablet is speciaal ontworpen voor de echte gamer en biedt ongeëvenaarde snelheid, verbluffende visuals en een meeslepende audio-ervaring. Of je nu onderweg bent of thuis wilt genieten van je favoriete games, de Lenovo Legion Tab is jouw perfecte metgezel.

Krachtige Prestaties
Uitgerust met de nieuwste Qualcomm Snapdragon-processor, levert de Legion Tab buitengewone snelheid en prestaties, zodat je probleemloos kunt multitasken en de meest veeleisende games kunt spelen.

Adembenemend Display
Het 8,8-inch 2K IPS-scherm met een verversingssnelheid van 144Hz zorgt voor vloeiende en scherpe beelden, waardoor je volledig opgaat in je games en multimedia-inhoud.

Indrukwekkende Audio
Dankzij Dolby Atmos en de vier ingebouwde JBL-speakers geniet je van een rijke, meeslepende geluidservaring die perfect is afgestemd op gaming en entertainment.

Gamen Zonder Onderbrekingen
De krachtige batterij van 6550 mAh biedt tot 10 uur onafgebroken speeltijd. Met de snellaadfunctie ben je bovendien in een mum van tijd weer klaar om verder te spelen.

Geoptimaliseerd voor Gaming
De Lenovo Legion Tab komt met vooraf geïnstalleerde gaming software en instellingen, zoals Legion Realm, waarmee je jouw game-ervaring kunt personaliseren en optimaliseren.

Veelzijdigheid en Connectiviteit
Met ondersteuning voor Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1 en USB-C 3.2 ben je altijd verbonden en klaar voor actie. De tablet beschikt ook over een handige kickstand voor comfortabel gamen en kijken.

In de doos:

  • Lenovo Legion Tab
  • Folio Case
  • Oplaadkabel

Productspecificaties

  • Merk: Lenovo
  • EAN: 0197530239915
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten