Kunstnummer - medium - Konijn en vlinder - Ravensburger

4709436
29.03
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
Kunstnummer - medium - Konijn en vlinder - Ravensburger
29.03
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Ravensburger verf op nummer-set is ideaal voor kinderen vanaf 7 jaar. Dit middenformaatpakket bevat een genummerd bord om te schilderen (18x24 cm), 14 potten acrylverf op waterbasis, een penseel, twee verfsteunpaletten, een model en een lijst. De voorgeschilderde gekleurde lijnen maken het gemakkelijk en leuk om te creëren.
* Samenstelling: 1 schilderij, 15 potten verf, een penseel, een model en een prachtige lijst
* Geslacht: Gemengd
* Garantie (²): 2 jaar
* Modellen : Kunstnummer - medium - Konijn en vlinder
* Samenstelling van de kavel: 1 genummerd schilderij om te schilderen (18x24 cm), 14 potten acrylverf op waterbasis, 1 penseel, 2 verfsteunpaletten, 1 model, 1 frame
* Certificeringen en normen: CE
* Merk: RAVENSBURGER
* Land van herkomst: Tsjechië
* Producttype: Creative Game
* Hoofdkleur: Blauw < br /> * Leeftijd (vanaf): 7 jaar
* Licenties:
* Kleur(en): Grijs, wit en roze
* Soort publiek: Kind
* Plusproduct : GEMENGDE CREATIEVE ACTIVITEIT Met dit complete pakket van middenformaat kunnen meisjes en jongens dit schattige bloemrijke konijn met zijn vlinder maken met behulp van schilderen op nummer. Vanaf 7 jaar. GEMAKKELIJK, MOOI EN LEUK Iedereen kan een kunstenaar zijn met schilderen op nummer, zelfs beginners! Dankzij de voorgeschilderde gekleurde lijnen en cijfers die bij kleuren horen, leren kinderen schilderen zonder eroverheen te gaan: gegarandeerd resultaat! KWALITEITSVERVEN Reukloze acrylverf op waterbasis behoeft geen menging en droogt snel. De verfpotten zijn hersluitbaar en dus herbruikbaar. De verf op de handen, maar ook op de borstel, kan eenvoudig met water worden gereinigd. BEVORDERT CONCENTRATIE EN AUTONOMIE Deze leuke activiteit is verre van schermen en combineert behendigheid en precisie om de handmatige vaardigheden van kinderen te ontwikkelen. Eenmaal klaar, wordt het schilderij een ideale decoratie of een uniek cadeau voor dierbaren. COMPLETE KIT om je meesterwerk te creëren: 1 schilderij van 18x24 cm, 14 hersluitbare acrylverfpotten, 1 penseel, 1 model, 2 verfsteunpaletten en 1 frame. Alles is inbegrepen om je artistieke ziel wakker te maken!
* Afmetingen: 13 x 18 cm
* Productbeschrijving: Schilderen op nummer is gemakkelijk, mooi en leuk dankzij de voorgeschilderde gekleurde lijnen! Onder de 18 mediumformaat afbeeldingen om te schilderen en op te hangen, zullen dit konijn omringd door bloemen en zijn vriend de vlinder kinderen verrassen en hun collectie compleet maken. Vanaf 7 jaar. Dit product is gemaakt van materialen uit goed beheerde FSC®-gecertificeerde bossen, gerecyclede materialen en materialen uit andere gecontroleerde bronnen (FSC-C111262).
* Leeftijd (tot): 99 jaar
* Gewicht: 389 gram

Productspecificaties

  • Merk: Ravensburger
  • EAN: 4005556200948

Beoordelingen

Gesponsorde producten