Kunstbloem Bougainvillea Oranje H120cm

4100767
7.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Kunstbloem Bougainvillea Oranje H120cm
7.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

3+1 gratis

van maandag 4 maart t/m zondag 28 juli 3+1 gratis op kunstbloemen. Bekijk hier de deelnemende artikelen.

Productomschrijving

Verrijk je leefruimte met de stralende Kunstbloem Bougainvillea in het prachtige oranje, een majestueuze toevoeging aan je interieur die het hele jaar door bloeit. Met een hoogte van 120 cm brengt deze kunstbloem een vleugje tropische pracht in elke kamer.

De levendige oranje tinten van de Bougainvillea stralen warmte uit en voegen een exotisch element toe aan je decor. De gedetailleerde bloemen en bladeren zijn met zorg vormgegeven, waardoor de kunstbloem een verbluffend realistische uitstraling heeft. Geniet van de weelderige schoonheid van deze bloemen zonder je zorgen te maken over water geven of verwelking.

Of je nu een tropisch paradijs in je woonkamer wilt creëren, je kantoor wilt opvrolijken of een vleugje kleur aan je slaapkamer wilt toevoegen, de Kunstbloem Bougainvillea past perfect in elke setting. Zet het in een elegante vaas of integreer het in een bloemstuk om een onmiddellijke eyecatcher te creëren.

Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat deze kunstbloem duurzaam is en zijn levendige uitstraling behoudt. Profiteer van de tijdloze schoonheid van de Bougainvillea zonder je zorgen te maken over seizoensgebonden veranderingen.

Breng de tropen naar je toe met de Kunstbloem Bougainvillea Oranje (hoogte 120 cm). Een betoverende en onderhoudsvrije manier om je leefruimte te verfraaien met de weelde van bloemen, waar je ook bent.



Productspecificaties

  • Merk: No brand
  • Artikelnummer: 0014759
  • EAN: 8720006928482
  • Kleur: Oranje
  • Afmeting (cm): 120x30x20 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 70.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten