Kotodama: The 7 Mysteries of Fujisawa - Day One Edition - Nintendo Switch

4564624
21.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Kotodama: The 7 Mysteries of Fujisawa - Day One Edition - Nintendo Switch
21.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

In Kotodama: The 7 Mysteries of Fujisawa voor Nintendo Switch betreed je een onderwijsinstelling waar niets is wat het lijkt!

Betreed een wereld van geheimen en intriges

Stap in de wereld van Kotodama: The 7 Mysteries of Fujisawa, een visuele roman waarin niets is wat het lijkt. Ontwikkeld door Art Co. en gepubliceerd door PQube, biedt deze game een spannende mix van mysterie, puzzels en avontuur. Dompel jezelf onder in het verhaal en ontrafel de duistere geheimen van de Fujisawa Academy!

Onthul de verborgen mysteries

In Kotodama: The 7 Mysteries of Fujisawa speel je als een nieuwe student die de Fujisawa Academy betreedt, een school waar duistere geheimen verborgen liggen. Gewapend met de kracht van "Kotodama," de vaardigheid om de waarheid uit mensen te halen, moet je de verborgen mysteries ontrafelen en de waarheid achterhalen. Elke beslissing die je neemt en elk gesprek dat je voert, heeft invloed op het verloop van het verhaal.

Verzamel aanwijzingen en los puzzels op

Kotodama combineert klassieke visuele roman-elementen met unieke puzzelmechanica. Onderzoek scènes, verzamel aanwijzingen en los uitdagende puzzels op om verder te komen in het verhaal. Gebruik je vaardigheden om leugens te ontmaskeren en verborgen waarheden aan het licht te brengen.

Bepaal het verloop van het verhaal

Ontdek meerdere eindes, afhankelijk van de keuzes die je maakt en de waarheden die je onthult. Elke speelronde biedt nieuwe mogelijkheden en inzichten, waardoor je steeds weer wordt uitgedaagd om dieper te graven en andere paden te verkennen. Dit zorgt voor een hoge replaywaarde en een steeds veranderende spelervaring.

Begin aan je mysterieuze reis!

Klaar om de geheimen van de Fujisawa Academy te ontrafelen? Voeg deze spannende en mysterieuze visuele roman toe aan je collectie en ontdek de waarheid die verborgen ligt onder de oppervlakte!

Geschikt voor leeftijden van 16 jaar.

Bekijk de trailer van Kotodama: The 7 Mysteries of Fujisawa!

Productspecificaties

  • Merk: PQube
  • Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Pqube
  • EAN: 5060201659532
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten