Knaak Anti-slip Oorhaakjes - Antislip Pootjes - Voor Kinderen en Volwassenen – 1 Paar – Zwart

4713643
4.95
Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Knaak Anti-slip Oorhaakjes - Antislip Pootjes - Voor Kinderen en Volwassenen – 1 Paar – Zwart
4.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Knaak Siliconen Oorhaakjes

Houd uw bril stevig op zijn plaats met de Knaak Siliconen Oorhaakjes! Deze innovatieve anti-slip haakjes zijn de perfecte oplossing om te voorkomen dat uw bril van uw hoofd afvalt en beschadigd raakt, vooral tijdens sportieve activiteiten of bij actieve beroepen.

Belangrijkste Kenmerken:
  • Anti-Slip Ontwerp: De Knaak Siliconen Oorhaakjes zorgen ervoor dat uw bril altijd op zijn plaats blijft, zelfs tijdens intensieve bewegingen.
  • Universele Pasvorm: Ontworpen om op bijna iedere bril te passen, zijn deze haakjes veelzijdig en geschikt voor verschillende monturen.
  • Lichtgewicht en Comfortabel: Gemaakt van soepele siliconen, zijn de haakjes licht van gewicht en prettig om te dragen, zodat u ze de hele dag kunt gebruiken zonder ongemak.
  • Duurzaam en Kwalitatief: Gefabriceerd van hoge kwaliteit siliconen, bieden deze haakjes langdurige prestaties en slijtvastheid.
  • Geschikt voor Iedereen: Of u nu jong of oud bent, deze haakjes zijn een must-have accessoire voor iedereen die zijn bril veilig en comfortabel wil dragen.

Met de Knaak Siliconen Oorhaakjes hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over een wiebelende of vallende bril. Ideaal voor sporters, professionals en iedereen die zijn bril stevig op zijn plaats wil houden tijdens dagelijkse activiteiten.

Productspecificaties

  • Merk: Knaak
  • EAN: 8720301313587
Gesponsorde producten

Beoordelingen